Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep a castigat turneul de tenis din Qatar

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat turneul de tenis din Qatar

Simona Halep a continuat evolutiile excelente la Doha si s-a impus in finala turneului dotat cu premii de peste 2 milioane de dolari. Halep, cap de serie numarul sapte, a invins-o in ultimul act pe nemtoaica. continuă pe Antena3

Tenis: Patricia Maria Tig a castigat turneul ITF din Antalya

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig a castigat, duminica, turneul ITF din Antalya Turcia), dotat cu premii in valoare totala de 10. 000 de dolari, informeaza site-ul itftennis. com. Romanca a invins-o,.

Romanca Patricia Maria Tig a castigat turneul ITF din Antalya.

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig a castigat, duminica, turneul ITF din Antalya Turcia), dotat cu premii in valoare totala de 10. 000 de dolari, informeaza site-ul itftennis. com. Tig a invins-o, in finala, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Sofia Kvatabaia Georgia). In finala probei de dublu din Antalya, perechea Gabriela Talaba/Patracia Maria Tig va intalni cuplul chinez Yihong Li/ Lin Zhu.

Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sau succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5.

Simona Halep a castigat turneul de la Doha si un cec de 440.000 de dolari

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar). Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha: 6-2, 6-3 cu Angelique Kerber

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha competitie de categorie Premier 5), sportiva din Romania invingand-o in finala pe Angelique Kerber, din Germania. Finala a durat o ora si sase minute, Halep impunandu-se cu 6-2, 6-3. Este cel de-al saptelea turneu cucerit de Simona Halep in cariera. In urma acestui succes, Halep va urca pe locul 9 in clasamentul WTA. Simona Halep: Acum am o si mai mare incredere in mine, este cel mai important turneu pe care il castig.

Victor Ponta o felicita pe Simona Halep: Toata Romania se mandreste cu tine!

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, duminica, pe jucatoarea de tenis Simona Halep, pentru castigarea turneului din Qatar, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook. Bravo, Simona! Absolut fabulos!.

FOTO Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Simona Halep a avut nevoie de doar o ora si sase minute pentru a se impune in finala jucata cu nemtoaica Angelique Kerber, la Doha. Romanca a castigat cu scorul de 6-2, 6-3, acesta fiind primul turneu WTA adjudecat de jucatoarea noastra in 2014.

Simona Halep, campioana bucuriei de a juca tenis

Dincolo de rezultatele recente, turneele castigate, de jocul ofensiv, variat dar precis, Simona Halep este frumoasa!O campiona adevarata, un caracter puternic si o perfomanta muncita intr-un sport al excelentei.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

FOTO Simona Halep la Doha, in meciul cu Errani

Cititorul nostru de la Doha, Dan Diala, ne-a trimis din nou imagini de la turneul din Qatar, lucru pentru care ii multumim si le publicam mai jos. Cea mai buna imagine este cea cu Halep la final de meci, cand ii strange mana lui Errani, observandu-se determinarea si rautatea in sens bun) a jucatoarei noastre. In tribunele de la Doha se observa si o mica galerie a Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )