Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, castigatoarea premiului pentru cea mai frumoasa lovitura a Turneului Campioanelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Simona Halep, castigatoarea premiului pentru cea mai frumoasa lovitura a Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a fost preferata fanilor la sondajul de opinie de pe site-ul WTA cu privire la cele mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor, romanca primind 69 la suta din voturi, informeaza wtatennis. com. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep, castigatoarea premiului pentru cea mai frumoasa lovitura a Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a fost preferata fanilor la sondajul de opinie de pe site-ul WTA cu privire la cele mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor, romanca primind 69% din voturi, informeaza wtatennis. com.

VIDEO WTA: Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 4 WTA) a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor. Halep s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, in Grupa Rosie a competitiei.

Ambasadorul Republicii Slovenia la Bucuresti, vrajit de Transfagarasan: Cred ca aveti aici cea mai frumoasa zona montana

Se afla de doar 14 luni in Romania, insa a ajuns, pana acum, de mai multe ori in judetul Arges. Ce-i drept, nu in calitate oficiala, ci ca persoana fizica. Este vorba despre Excelenta Sa Michael Zupan269;i269;, ambasadorul Republicii Slovenia la Bucurest, un mare iubitor al muntelui.

Simona Halep, autoarea celei mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor (VIDEO)

Simona Halep a castigat premiul pentru cea mai buna lovitura de la Turneul Camioanelor, informeaza site-ul wtatennis. com, citat de News. ro. Tenismena a primit cele mai multe voturi 69%) din partea.

FOTO E in al noualea cer! Motivul pentru care Simona Halep radiaza de fericire

Simona Halep a terminat anul competitional 2016 si se relaxeaza acasa, incercand sa-si incarce bateriile pentru sezonul viitor.

FOTO Cum si-a petrecut Simona Halep seara la Bucuresti. intalnire surpriza cu un mare actor si cantaret

Simona Halep se afla in vacanta si petrece cateva zile la Bucuresti, dupa care va pleca la Constanta pentru a sta alaturi de familie.

Cum a pus Simona Halep mana pe un bonus de 700.000 de dolari, gratie strategiei din 2016

Simona Halep a castigat peste 3,6 milioane de dolari din tenis in 2016, insa isi va adauga o suma consistenta din partea WTA pentru simpla prezenta la anumite turnee.

Nu stiu daca tenisul are nevoie si de Sharapova. in primul rand, are nevoie de jucatoare curate. Simona Halep, ATAC DUR impotriva rusoaicei

Rivalitatea dintre Simona Halep si rusoaica Maria Sarapova. Romanca a declarat ca tenisul are nevoie, in primul rand, de jucatoare curate si nu e sigura daca tenisul are nevoie de Sharapova,.

VIDEO Simona Halep, invingatoare la Singapore! Ce a castigat romanca dupa terminarea Turneului Campioanelor

Simona Halep n-a reusit sa iasa din grupe la Turneul Campioanelor de la Singapore, dar s-a ales cu un premiu dupa incheierea acestuia.

Simona Halep e labila psihic! Cine a avut indrazneala sa faca aceasta afirmatie

Simona Halep nu isi poate controla reactiile. Este parerea unui binecunoscut roman, stabilit de foarte multi ani peste ocean.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )