Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep confirma participarea la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep confirma participarea la Cincinnati

Retrasa in finala de la Toronto din cauza unei probleme de sanatate, Simona Halep devenise incerta pentru participarea in turneul de la Cincinnati din aceasta saptamana. continuă pe Online Sport

Simona Halep va participa la turneul de la Cincinnati. E pe partea de tablou a Mariei Sarapova

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, este calificata direct in turul al doilea al turneului de la Cinncinati.

Obiective indraznete pentru Simona Halep la Cincinnati. Romanca poate realiza doua performante uriase

Pentru Simona Halep, participarea la turneul de la Cincinnati, care e programat in aceasta saptamana, e in acum incerta.

Simona Halep o va intalni pe Kristina Mladenovic, in turul al doilea al turneului de la Cincinnati

Simona Halep o va intalni pe frantuzoaica Kristina Mladenovic in turul al doilea al turneului de la Cincinnati, informeaza Mediafax. Halep, numarul 3 WTA, a fost acceptata in competitie direct in turul al.

Calcule: Simona Halep poate ajunge pe locul doi WTA dupa Cincinnati

Dupa finala jucata si pierduta prin abandon la Toronto, Simona Halep continua in aceasta saptamana aventura in sezonul american de hard la Cincinnati, un alt turneu din seria WTA Premier.

Simona Halep: Trebuie sa ma recuperez in cateva zile. Vreau sa joc la Cincinnati. in acest moment nu schimb nimic din programul meu

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminica, la conferinta de presa dupa finala turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, ca vrea sa joace la turneul de la Cincinnati, adaugand ca are cateva zile la.

Simona Halep, incerta pentru turneul de la Cincinnati

Calificata direct in turul al doilea la Cincinnati, unde in 2014 a ajuns pana sferturile de finala, Simona Halep nu stie suta la suta daca va evolua la turneul din Statele Unite.

Simona Halep stie cu cine va juca in turul 2 la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep va participa saptamana viitoare la turneul WTA Premier de la Cincinnati, acolo unde este calificata direct in turul secund.

Simona Halep, calificata direct in turul doi la Cincinnati. Ea o va intalni pe Daniela Hantuchova sau pe Kristina Mladenovic

Simona Halep, calificata direct in turul doi la Cincinnati. Ea o va intalni pe Daniela Hantuchova sau pe Kristina Mladenovic .

Simona Halep la Cincinnati: adversara de cosmar pentru jucatoarea din Romania in turul II. N-a batut-o niciodata

Dupa ce a ajuns pana in finala turneului de la Toronto, Simona Halep isi va incepe, miercuri, parcursul in Western Southern Open cu un meci destul de greu.

Lovitura pentru Simona Halep. Ce cred expertii WTA despre parcursul pe care ea il va avea la Cincinnati

Simona Halep a avut evolutii bune la Toronto, chiar daca in finala a fost nevoita sa abandoneze in setul decisiv, din cauza unor probleme medicale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )