Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Antena3 Antena3,
Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10. continuă pe Antena3

Simona Halep, criza de nervi la WTA Praga. Gestul neasteptat facut pe teren

Simona Halep a avut un meci de cosmar in turul 1 al probei de dublu. Romanca si partenera sa, Barbora Strycova, au fost invinse de rusoaicele Pavlyuchenkova si Kudermetova, scor 3-6, 6-3, 8-10. Asta desi au condus cu 7-2 in supertiebreak. Asa cum era de asteptat daca tinem cont de evolutia scorului, Simona Halep a .

Simona Halep, replica amuzanta la Praga: Eu sunt deja batrana

Simona Halep joaca astazi primul meci in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Romanca s-a inscris si in proba de dublu a turneului de categorie International de la Praga. Va juca alaturi de Barbora Strycova, iar cele doua le infrunta pe rusoaicele Kudermetova si Pavlyuchenkova. Ploaia a intrerupt .

Ce a facut Simona Halep in prima zi a turneului de la Praga! Revenirea nu a fost usoara

Dupa ce a decis sa nu participe la turneul de la Palermo din cauza coronavirusului, Simona Halep si-a facut curaj pentru cel de la Praga, unde este favorita numarul 1 si principala vedeta a competitiei. Sportiva din Romania a anuntat ca va participa atat la simplu, cat si la dublu.

Asa am trait Simona Halep cu Polona Hercog la Praga

Simona Halep a disputat, marti, primul meci in circuitul WTA dupa o pauza de jumatate de an din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

Simona Halep Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6, turul 1 la WTA Praga. Victorie pentru Halep, dupa sase mingi de meci ratate

UPDATE, ora 17:20 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Praga, dupa o victorie muncita cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. Simona a ratat sase mingi de meci, dar s-a concentrat in cele din urma pentru a obtine calificarea. Simona se impune in tiebreak si merge in turul 2. Hercog .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )