Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep, DECLARATIA care schimba tot: De ce ea ia totul?

B1 B1,
Simona Halep, DECLARATIA care schimba tot: De ce ea ia totul?

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de. continuă pe B1

Noua victorie pentru Simona Halep: S-a calificat n finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA, transmite news. ro. Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

Simona Halep, umilita in SUA. Totul a fost transmis in direct la TV

Simona Halep, 26 de ani, a avut parte de un moment neplacut la turneul de laCincinnati. Liderul mondial WTA a fost urmarit pe coridoarele arenei si filmat in timp ce se schimba de tricou! Imaginile au ajuns la.

Simona Halep, umilita: A fost filmata in timp ce se dezbraca! IMAGINI COMPROMITATOARE (FOTO)

Liderul mondial WTA, Simona Halep, a fost supusa unui moment neplacut la turneul de la Cincinnati. Sportiva a fost filmata in direct in timp ce se schimba de tricou. Incidentul a avut loc la finalul celui.

VIDEO Trebuie sa vedeti acest punct! Simona Halep a reusit o lovitura printre picioare in finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a fost invinsa, duminica, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 6), 6-2.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati! Romanca s-a prabusit in ultimul SET

Simona Halep, locul 1 WTA, apierdut finala turneului de la Cincinnati, disputata impotriva olandezei Kiki Bertens, locul 17 WTA. Kiki Bertens a revenitspectaculos dupa primul set pierdut si a castigat.

La un pas de istorie! Ce va realiza Simona Halep daca se impune in finala de azi si ce a declarat despre Kiki Bertens

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc azi de la ora 21.

Finala turneului de la Cincinnati, intre Simona Halep si Kiki Bertens, va avea loc, duminica, de la ora 21.00

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty, amanat pentru vineri, de la ora 18.00

Meciul dintre Simona Halep, locul I WTA si australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, programat, joi, dupa ora orasului Cincinnati, in optimile de finala ale WesternSouthern Open, a fost amanat pentru vineri, de la ora locala 11. 00, ora Romaniei), din cauza vremii nefavorabile.

VIDEO Simona Halep, dupa calificarea n finala de la Cincinnati: Am cstigat pentru ca am luptat pna la sfrsit (Rezumatul partidei Halep vs Sabalenka)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 16 minute pentru a-si asigura prezenta in a sasea finala din acest sezon si a doua in tot atatea saptamani. Liderul mondial a invins-o pe Aryna Sabalenka Belarus, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de la Cincinnati, obtinand victoria cu numarul 450 a carierei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )