Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa ce a ramas fara antrenor: Ma simt bine. Sunt o profesionista

Antena3 Antena3,
Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa ce a ramas fara antrenor: Ma simt bine. Sunt o profesionista

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat pentru site-ul WTA ca nu e asa rau sa nu aiba antrenor si ca in prezent nu se afla in discutii cu nimeni pentru acest post in. continuă pe Antena3

Varianta noua de antrenor pentru Simona Halep

Plecata in Statele Unite fara antrenor pentru turneele de la Indian Wells si Miami, Simona Halep si-ar putea gasi in perioada urmatoare un nou tehnician.

Americanii pretind ca stiu de ce antrenor are nevoie Simona Halep pentru a continua sa performeze

Simona Halep va juca si in turneele din America, programate in luna martie, fara antrenor, urmand a reglementa aceasta problema in functie de rezultate.

Simona Halep, lipsa antrenorului si ce spune inaintea debutului la Indian Wells: inca simt ca imi trebuie mai multe meciuri oficiale, dar sunt bine

Simona Halep va disputa in noaptea de vineri spre sambata primul meci din cadrul turneului de la Indian Wells, contra Barborei Strycova. Romanca este in continuare fara antrenor si le-a dezvaluit jurnalistilor din SUA care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de situatii. Halep a precizat ca este sanatoasa si increzatoare, dar inca simte nevoia de a avea mai multe meciuri oficiale.

Simona Halep s-a pregatit la Indian Wells cu o rivala din circuit

Fara antrenor la primul turneu din seria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a schimbat cateva mingi cu una dintre rivalele din circuitul mondial profesionist.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Barbora Strycova se va disputa in aceasta noapte, dupa ora 00:30

Simona Halep 2 WTA) va debuta in noaptea de vineri spre sambata la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, direct in turul al doilea. Partida cu Barbora Strycova Cehia, 50 WTA) va fi a treia de pe Terenul 2 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

LIVE Simona Halep contra Barbora Strycova in primul meci la Indian Wells

Vineri noapte transmitem live text, dupa ora 00:00, partida pe care Simona Halep o sustine in turul 2 la Indian Wells contra cehoaicei Barbora Strycova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep contra Barbora Strycova in primul meci la Indian Wells

Vineri noapte transmitem live text, dupa ora 00:00, partida pe care Simona Halep o sustine in turul 2 la Indian Wells contra cehoaicei Barbora Strycova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep o invinge pe Barbora Strycova in primul meci la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, vineri noapte, in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie in doua seturi in fata Barborei Strycova.

Americanii o acuza pe SIMONA HALEP ca a trisat la Dubai... Raspuns FABULOS dat de sportiva noastra

Simona Halep 2 WTA) a ajuns deja la Indian Wells si, pana sa atraga aplauzele fanilor din arenele californiene, romanca a intrat in atentia presei americane, potrivit digisport. ro. Ei, bine, mai in gluma -.

Simona Halep debuteaza la noapte la Indian Wells. Americanii au anuntat ora meciului cu Barbora Strycova

Simona Halep o va intalni in turul secund al turneului de la Indian Wells pe cehoaica Barbora Strycoba, locul 48 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )