Libnet.ro
UNICEF

13:15

Simona Halep va fi decorata de Klaus Iohannis, dupa victoria istorica de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep va fi decorata de Klaus Iohannis, dupa victoria istorica de la Wimbledon

Presedintele Klaus Iohannis o va decora in cursul zilei de marti, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Simona Halep, dupa finala istorica de la Wimbledon. Aceasta se afla la Palatul. continuă pe Antena3

Halep, decorata de Klaus Iohannis in prezenta iubitului: Discurs superb al presedintelui despre regina tenisului

Simona Halep continua sa fie in centrul atentiei, dupa victoria fantastica pe care a obtinut-o la Wimbledon, cel mai prestigios turneu din lumea sportului-alb.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Presedintele: Ati castigat un turneu pe un teren cu iarba, fara ca in Romania sa avem asa ceva Simona: Sunt emotionata. Este mai greu decat finala de la Wimbledon (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a fost decorata, marti, de presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul National Steaua Romaniei, , in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. Seful statului a.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis: Sunt mandra ca sunt romanca

UPDATESimona Halep a fost decorata cuOrdinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler, de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Le multumesc tuturor,.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis: Sunt mandra ca sunt romanca - FOTO

UPDATESimona Halep a fost decorata cuOrdinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler, de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Le multumesc tuturor,.

VIDEO. Simona Halep, decorata de Iohannis:,,As juca un meci cu domnul presedinte

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua .

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal: Am ajuns aici pentru ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti in functii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca rapoartele MAI si STS cu privire la cazul de la Caracal au scos la iveala o serie de deficiente grave cu privire la interventia.

Halep, decorata de Iohannis: Le sunt recunoscatoare romanilor de pretutindeni

Simona Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon, a fost decorata de presedi.

Ce a spus Simona Halep cu privire la Klaus Iohannis: De ce nu?

Simona Halep, care a fost decorata marti de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, a declarat, dupa ceremonie, ca ar juca un meci de tenis cu seful.

Simona Halep va fi decorata astazi de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis o va decora astazi, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Simona Hal.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Modificarile legislatiei penale au avut un singur scop, protejarea infractorilor. Coalitia PSD-ALDE sa abandoneze pretinsa reforma in domeniul penal

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, printr-un comunicat de presa, ca faptul ca magistratii de la Curtea Constitutionala au stabilit ca modificarile la Codurile Penale sunt neconstitutionale este o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )