Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep, depasita de Garbine Muguruza in ierarhia WTA live

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, depasita de Garbine Muguruza in ierarhia WTA live

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva Magdalena Rybarikova, locul 32 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale US Open. Cu acest succes, Muguruza a devenit noul numar 1 mondial in clasamentul live al jucatoarelor profesioniste de tenis, intrecand-o pe Simona Halep, care a coborat pe locul 2. continuă pe Hotnews

US Open, zguduit de al doilea soc: campioana din 2016, eliminata! Va prabusi in ierarhia WTA. Halep, locul 1

Dupa Simona Halep 2 WTA) si Johanna Konta 7 WTA), ambele eliminate in runda inaugurala, a venit si a treia mare surpriza a turneului feminin. Paradoxal, deocamdata, romanca a urcat chiar in clasamentul WTA.

US Open, zguduit de al doilea soc: campioana din 2016, eliminata! Se va prabusi in ierarhia WTA. Halep, locul 1

Dupa Simona Halep 2 WTA) si Johanna Konta 7 WTA), ambele eliminate in runda inaugurala, a venit si a treia mare surpriza a turneului feminin. Paradoxal, deocamdata, romanca a urcat chiar in clasamentul WTA.

Reactie inedita a jucatoarei de tenis Garbine Muguruza, dupa ce a aflat ca Serena Williams a devenit mama: Sper ca...

Reactie inedita a jucatoarei de tenis Garbine Muguruza la aflarea vestii ca Serena Williams a devenit mamica de fetita. A nascut o fetita? Sper sa nu joace tenis, a glumit Muguruza, potrivit .

Cu cine s-a fotografiat Simona Halep: Toti fanii au aplaudat (FOTO)

Simona Halep a fost eliminata de la US Open, iar cu aceasta ocazie romanca si-a prelungit vacanta. Pentru ca asteapta cu mare bucurie urmatorul turneu, Halep profita pana atunci de timpul liber.

Cine a ajutat-o pe Simona Halep sa depaseasca infrangerea de la US Open - FOTO

Simona Halep a iesit la plimbare prin ploaie cu Nadia Comaneci. Simona a postat pe un site de socializare o fotografie care arata, totusi, ca si-a revenit dupa eliminare: s-a intalnit cu Nadia Comanec.

Simona Halep, distrusa dupa infangerea in fata Mariei Sarapova

Simona Halep a fost eliminata inca din turul 1 al US Open de Maria Sharapova, sportiva care revenise in circuit dupa suspendarea pentru dopaj la meldonium. Dupa acest esec, sportive este pusa la zid de.

Simona Halep a gasit explicatia pentru infrangerile suferite: De asta pierd meciuri

Simona Halep a incercat sa gaseasca explicatii pentru infrangerile repetate pe care le sufera in meciurile cu miza mare din circuit. Multe dintre infrangerile pe care.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )