Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep, desemnata cea mai buna tanara jucatoare de tenis din 2014: Picioarele si mainile rapide ii ofera o combinatie de elita in miscarea pe teren

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, desemnata cea mai buna tanara jucatoare de tenis din 2014: Picioarele si mainile rapide ii ofera o combinatie de elita in miscarea pe teren

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata de site-ul bleacherreport. com drept cea mai buna tanara jucatoare de tenis in anul 2014, ea fiind urmata, in ordine, de Eugenie Bouchard Canada), Belinda Bencic Elvetia), Garbine Muguruza Spania) si Madison Keys SUA). continuă pe Hotnews

Simona Halep, cea mai buna tanara jucatoare din 2014

Simona Halep a fost desemnata drept cea mai valoroasa tanara jucatoare din lume in anul 2014, potrivit unei ierarhii a site-ului bleacherreport. com .

Wtatennis.com: Simona Halep este CEA MAI POPULARA JUCATOARE din 2014

Sportiva romana Simona Halep, numarul 3 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2014, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe.

Amal Clooney, desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014. Cine o urmeaza in top

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, a anuntat, luni, celebra prezentatoare de televiziune americana Barbara Walters, citata de usatoday. com.

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la Campionatul European de Handbal

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare de la Campionatul European de Handbal feminin, cu un meci ramas de jucat din grupele principale.

Saptamana trecuta, cea mai buna de la sfarsitul lui octombrie incoace

La Sibex, saptamana 8-12 decembrie a fost cea mai buna de la sfarsitul lui octombrie incoace, in conditiile fluctuatiilor ample ale Dow Jones.

Halep, cea mai populara jucatoare de tenis din 2014

Simona Halep a fost desemnata cea mai populara jucatoare de tenis din 2014. Site-ul oficial al WTA scrie ca Simona Halep a fost jucatoare care a starnit interesul fanilor tenisului cel mai mult! .

Cine a fost aleasa cea mai fascinanta persoana din lume in anul 2014

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, informeaza Mediafax.

VIDEO Anul 2014 in imagini - Simona Halep ocupa un loc de cinste in clipul realizat de WTA

WTA a realizat un videoclip cu cele mai importante momente ale anului 2014 in tenisul de camp feminin. Simona Halep apare in mai multe momente, sportiva din Romania ocupand un loc de cinste. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase imagini din anul in curs.

Cum sa faci cea mai buna ciorba de praz

Cand ai pofta de o mancare pe baza de legume, incearca ciorba chefului Andrei Tandara, bucatarul emisiunii Click! Pofta buna!, cu care te intalnesti numai la Prima TV, in fiecare sambata, incepand cu ora 11.

Simona Halep: cea mai populara jucatoare din 2014, protagonista celui mai frumos meci si cea mai frumoasa lovitura a anului

Simona Halep a pierdut finala de la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, dar a devensat-o pe jucatoarea din SUA in clasamentul celor mai populare jucatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )