Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

ADPM ADPM,
Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi. continuă pe ADPM

Simona Halep are un psihic de fier! WTA confirma schimbarea de mentalitate a celei mai bune jucatoare din lume

Simona Halep este campioana de la Roland Garros, unde a castigat trofeul dupa un parcurs impresionant pe zgura pariziana.

Halep, ironizata dur de francezi: textul Fier vechi! Fier vechi! spune tot

Nimeni nu e imun ironiilor. Charlie Hebdo, publicatie de umor din Franta, a ajuns la Simona Halep si caricatura este, ei bine, necrutatoare. O romanca castiga Roland Garros, scrie publicatia. Simona Halep a castigat titlul in acest an si si-a mentinut pozitia intai in topul WTA. Ironia e insa in replica lui Halep: Fier vechi, [].

Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romnca a cstigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros primul Grand Slam din cariera), iar publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat intr-un mod personal victoria liderului mondial: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Simona Halep, ironizata de revista franceza Charlie Hebdo: Fier vechi, fier vechi FOTO

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi.

FOTO Simona Halep, ironizata de revista franceza Charlie Hebdo: Fier vechi, fier vechi

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Simona Halep RUPE TACEREA! Ce spune despre caricatura aparuta in Charlie Hebdo (FOTO)

Charlie Hebdo a publicat o caricatura care o infatiseaza pe Simona Halep tinand titlul de la Roland Garros, desen care a avut atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier vechi, fier.

Gluma rasista cu Simona Halep iti arata cat suntem de ipocriti

Simona Halep e imaginea Romaniei in aceste zile, iar cei de la Charlie Hebdo s-au gandit sa scoata tiganca din ea la suprafata, ca sa te enervezi. Le-a si reusit. Mai stii cine e Charlie Hebdo? Nu e nici vreun actor si nu e nici proaspat transferat la FCSB; e revista de satira din Franta [].

Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )