Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep dezminte ca s-ar fi logodit

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep dezminte ca s-ar fi logodit

Jucatoarea de tenis Simona Halep a negat faptul ca s-ar fi logodit, printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook, in limba engleza. continuă pe Hotnews

Bomba de la miezul noptii: Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Marele anunt s-a facut, in direct, la televizor

Simona Halep 28 de ani) a iesit din prim-plan in ultimele saptamani, avand in vedere ca sezonul s-a incheiat in circuitul WTA. Constanteanca va fi insa, cu siguranta, vanata de reporteri in urmatoarele zile, dupa anuntul de sambata seara.

Digisport: Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Regulile stricte la care au fost supusi invitatii

Campioana de la Wimbledon 2019 a primit din partea viitorului sot inelul de logodna, dupa cum a dezvaluit jurnalistul Decebal Radulescu, pe contul sau de facebook. Simona isi doreste foarte mult o nunta ca-n povesti.

Cum a reactionat Simona Halep, dupa ce s-a spus ca s-ar fi logodit cu Toni Iuruc. A tinut sa se afle adevarul chiar de la ea

Simona Halep a reactionat pentru prima oara la informatia conform careia sportiva s-ar fi logodit in secret cu Iuruc. Ce a spus campioana noastra despre vestea cea mare? Este sau nu adevarat? Evident, copiii nu vor aparea acum Sportiva trece printr-o perioada extraordinara. Aceasta a terminat campionatele, iar acum se relaxeaza alaturi de viitorul sau .

Halep dezminte logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep a dezmintit, duminica seara, intr-o postare pe contul ei de Facebook, presupusa logodna cu iubitul ei Toni Iuruc.

GATA, Simona Halep a LUAT DECIZIA: S-A LOGODIT cu Toni Iuric! Toate detaliile despre PETRECEREA SECRETA si cand va avea loc NUNTA CEA MARE

Veste mare data romanilor de Simona Halep! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE FOTO) Campioana de la Wimbledon de anul.

Ce au cautat romanii, anul acesta, pe Google. Simona Halep si Liviu Dragnea, in top

In anul 2019, romanii au cautat cel mai des pe Google informatii despre serialul Game of Thrones si Facebook. in topul cautarilor s-au aflat si Simona Halep, dar si Liviu Dragnea. Cazul Caracal a fost o alta tema de care s-au interesat romanii, care au fost curiosi sa afle si modul de calcul al somajului.

Simona Halep anunta ca e inca libera, nu s-a logodit

Cea mai celebra jucatoare de tenis a Romaniei a postat, pe Facebook, un mesaj in care face dezvaluir.

Simona Halep va boicota Fed Cup si se va concentra pe Olimpiada, anunta Ion Tiriac

Fed Cup si-a schimbat formatul, iar acest lucru nu a fost de la inceput pe placul Simonei Halep. Apropiat al castigatoarei de la Wimbledon, Ion Tiriac a precizat ca Simona nu va participa la FedCup, ea urmand sa se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara anului viitor).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )