Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, dezvaluire dupa succesul de la Wimbledon: El m-a ajutat sa castig chiar si in fata Serenei!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, dezvaluire dupa succesul de la Wimbledon: El m-a ajutat sa castig chiar si in fata Serenei!

Simona Halep s-a intors acasa dupa triumful de la Wimbledon si a fost primita cum se cuvine la salonul oficial de la Otopeni. continuă pe Adevărul

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

VIDEO Raspuns genial dat de Simona Halep, in direct, la studioul de televiziune de la Wimbledon

Simona Halep este noua regina a Wimbledonului, turneu pe care l-a castigat in premiera, dupa o finala fabuloasa cu Serena Williams.

Simona Halep va prezenta miercuri trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala

Federatia Romana de Tenis a anuntat ca Simona Halep va prezenta publicului din Romania trofeul cucerit sambata la Wimbledon, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Capitalei pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie, incepand cu ora 19:00.

De ce nu a invitat-o Novak Djokovici pe Simona Halep la dansul campionilor, dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep si Novak Djokovici sunt castigatorii din acest an ai turneului de la Wimbledon, cei doi triumfand pe iarba londoneza.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa ce succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Halep, interviu de exceptie pentru WTA: Simona a explicat cum a invins-o pe Serena si ce a aflat dupa succesul de la Wimbledon

Simona Halep a avut un French Open 2019 sub asteptari, fiind invinsa, in sferturi, de pustoaica Amanda Anisimova 17 ani). Acest esec a devenit insa o scanteie pentru victoria de la Wimbledon.

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

Bonus urias incasat de Simona Halep de la Nike pentru victoria de la Wimbledon

Simona Halep da o noua lovitura financiara dupa ce a castigat sambata turneul de la Wimbledon in fata legendarei Serena Williams. Pe langa premierul consistent primit de la organizatori, romanca se mai al.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )