Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep, dezvaluiri despre operatia de micsorare a sanilor: Nu mi-a fost frica. Visul meu a fost sa fiu cea mai buna

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dezvaluiri despre operatia de micsorare a sanilor: Nu mi-a fost frica. Visul meu a fost sa fiu cea mai buna

Simona Halep 27 de ani) a vorbit cu reporterii de la The Guardian despre cariera sa, despre cele mai dificile momente, dar si despre lucruri mai putin stiute. Englezii au caracterizat-o imediat pe sportive. continuă pe Antena3

Adevarul despre operatia de micsorare a stomacului. Ce efecte are

Auzim tot mai des vorbindu-se despre operatia de micsorare a stomacului, metoda medicala la care multe persoane recurg atunci cand dietele nu mai dau rezultate, iar lupta cu.

WTA: Simona Halep, locul 35 pentru Turneul Campioanelor; Romnia mai are doar 4 jucatoare n TOP 100; Podium neschimbat: Osaka, Kvitova, Halep

O singura schimbare s-a produs la nivel de TOP 10 WTA, Aryna Sabalenka urcand pe locul 9 in locul lui Caroline Wozniacki. Simona Halep se mentine pe 3 la general si a cazut pana pe 35 in ierarhia pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Romania mai are doar patru jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea.

Veste de cosmar: Simona Halep e pe locul 35 mondial

Simona Halep se mentine pe 3 la general si a cazut pana pe 35 in ierarhia pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Romania mai are doar patru jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea,.

SIMONA HALEP se apropie de fruntasele WTA, desi n-a jucat nicio secunda dupa eliminarea de la Australian Open

Veste buna pentru Simona Halep 3 WTA)! Sportiva noastra s-a mai apropiat cu aproape 400 de puncte de primele doua locuri ale ierarhiei WTA, desi dupa eliminarea de la Australian Open, care a trimis-o pe a treia po.

Simona Halep, Thierry Van Cleemput si obiectivul pentru 2019

De acum nu mai este nicio urma de indoiala, Simona Halep si Thierry Van Cleemput vor incerca sa formeze o echipa, doar rezultatele putand spune cat va dura aceasta colaborare. Jurnalistii belgieni de la tenniskrant. be stiu si care este marele obiectiv al numarului trei mondial pentru sezonul 2019.

Simona Halep a plecat increzatoare in Cehia: Imi pot castiga meciurile

Ajunsa pe locul trei mondial dupa Australian Open, Simona Halep este increzatoare ca poate face o figura frumoasa in meciul de Fed Cup contra Cehiei de la finalul acestei saptamani.

Simona Halep a anuntat cine este noul ei antrenor: Vom colabora

Thierry van Cleemput a ajuns in Romania acum o saptamana si a inceput colaborarea cu Simona Halep. in prima faza s-a decis ca tehnicianul belgian sa fie supus unei perioade de proba, dar presa din tara.

Simona Halep, naintea duelului cu Cehia din FedCup: M-am antrenat foarte bine si sunt ncrezatoare ca pot sa-mi cstig meciurile

Echipa de FedCup a Romaniei a plecat in aceasta dimineata spre Ostrava, acolo unde va intalni Cehia, detinatoarea trofeului, in sferturile competitiei 9-10 februarie). Simona Halep, principala racheta a echipei tricolore, a declarat ca s-a antrenat foarte bine si este increzatoare ca isi poate castiga meciurile.

Simona Halep a explicat unul dintre secretele sale: Le-am spus parintilor sa ma traga de urechi!

Simona Halep este cel mai important nume din sportul romanesc, gratie rezultatelor obtinute in ultimii cinci ani, de cand este o prezenta constanta in lumea buna a tenisului mondial.

Simona Halep marturiseste cum e in viata de zi cu zi si cum se transforma atunci cand intra pe terenul de tenis

Simona Halep a pierdut locul 1 mondial, dar lupta in continuare pentru a reveni in fruntea tenisului feminin, acolo unde a stat mai bine de un an.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )