Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep dupa eliminarea Camilei Giorgi: Nu simt ca joc cel mai bun tenis al meu

Online Sport Online Sport,
Simona Halep dupa eliminarea Camilei Giorgi: Nu simt ca joc cel mai bun tenis al meu

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Miami dupa 6-4, 7-5 cu Camila Giorgi din Italia. Vedeti mai jos ce a declarat Halep la finalul intalnirii de pe Grandstand. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa meciul cu Vaidisova: A fost greu, nu sunt adaptata 100%

Simona Halep, cap de serie 3, a spus ca inca nu este adaptata complet la turneul de la Miami. Ea s-a calificat in turul al treilea al competitiei, dupa ce a trecut de Nicole Vaidisova.

Simona Halep stabileste un nou record personal

Prin victoria obtinuta, duminica seara, in fata Camilei Giorgi din Italia in turul 3 de la Miami Open, jucatoarea Simona Halep a stabilit un nou record in cariera sa.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

LIVE TEXT Simona Halep vs Camila Giorgi 0-0

Simona Halep cap de serie numarul trei) o intalneste pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Dolcesport 1.

Meciul Simona Halep - Camila Giorgi, programat astazi, de la ora 18.00, in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, astazi, de la ora 18. 00, impotriva sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, in turul al treilea al turneului de categorie Premier.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi se va disputa de la ora 18:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) o va intalni pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00 si in direct pe Dolcesport 1.

Simona Halep la Miami: ce o ingrijoreaza inaintea meciului din turul III si ce si-a propus pentru duelul cu Giorgi

Simona Halep a trecut, in turul II, de o adeversara cu care nu se mai intalnise in circuitul WTA, iar la final a admis ca acest amanunt i-a ingreunat meciul decis in trei seturi. Constanteanca de 23 de ani n-a jucat nici cu Camila Giorgi pana acum, insa nu aceasta e principala ei grija.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in optimi

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )