Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor: Nu voi lasa acest turneu sa strice tot ce am obtinut bun in jocul meu

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor: Nu voi lasa acest turneu sa strice tot ce am obtinut bun in jocul meu

Pentru Simona Halep anul competitional s-a incheiat odata cu eliminarea de la Turneul Campioanelor. Invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, Simona a precizat ca are nevoie de o vacanta, iar apoi va vedea unde va incepe pregatirea pentru noul sezon. Nu voi lasa acest turneu sa strice tot ce am obtinut bun in jocul meu, a fost de parere Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa infrangerea cu Wozniacki: Va trebui sa ma calmez, sa tin mingea in joc si sa o fac pe adversara sa alerge

Simona Halep a castigat doar doua game-uri in meciul disputat impotriva Carolinei Wozniacki 0-6, 2-6), din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Numarul unu WTA stie ce are de facut la urmatoarea partida: Va trebui sa ma calmez, sa tin mingea in joc si sa o fac pe adversara sa alerge.

Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a parasit pentru al treilea an consecutiv Turneul Campioanelor dupa faza grupelor, dar spune ca nu va lasa rezultatele slabe din Singapore sa-i umbreasca performantele din 2017.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor: Sunt bucuroasa ca plec in vacanta

Simona Halep a venit zambitoare la conferinta de presa dupa meciul pierdut in fata Elinei Svitolina si s-a declarat optimista in privinta sanselor de a fi numarul 1 mondial la sfarsitul.

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal .

Ce a facut Simona Halep cu Caroline Wozniacki in Turneul Campioanelor

Simona Halep, numarul unu in tenisul feminin mondial, a fost invinsa miercuri de Caroline Wozniacki in Turneul Campioanelor.

Simona Halep, invinsa de Svitolina la Turneul Campioanelor

Simona Halep, liderul mondial in clasamentul WTA, a fost invinsa vineri de Elina Svitolina 4 WTA), cu scorul de 3-6, 4-6, in ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul.

VIDEO Cea mai trista conferinta: ce a spus Simona Halep dupa un esec dureros

Invinsa de Caroline Wozniacki in runda a dpua de la Turneul Campioanelor, Simona Halep spune ca n ua simtit mingea, ca terenul i s-a parut prea incet.

Simona Halep, dezastru la Turneul Campioanelor. Umilita de Wozniacki

Daneza a castigat cu 6-0 primul set. Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep de la Turneul Campioanelor acuza probleme mari: Parca nu am creier

Simona Halep o va intalni in ultima faza a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor pe Elina Svitolina, jucatoare care a bifat doua infrangeri pana acum.

Simona Halep paraseste Turneul Campioanelor dupa faza grupelor

Pentru al treilea an consecutiv Simona Halep se opreste in grupe la Turneul Campioanelor din Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )