Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep, eliminata de la Australian Open, dupa un meci infernal cu Serena Williams

Antena3 Antena3,
Simona Halep, eliminata de la Australian Open, dupa un meci infernal cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Wiliams la Australian Open, dupa un meci extrem de disputat si extrem de echilibrat. Serena Wiliams a castigat categoric in primul set cu 6-1, iar in al doilea a revenit. continuă pe Antena3

Simona Halep paraseste Australian Open invinsa de Serena Williams

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala din optimi a Australian Open dupa un meci intens de trei seturi, castigat in cele din urma de jucatoarea americana, cu 6-1, 4-6, 6-4.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

Capul sus, Simona! Halep s-a luptat admirabil cu Serena Williams si a parasit Australian Open dupa un meci fabulos

Simona Halep a pierdut pentru a noua oara in zece meciuri cu Serena Williams 16 WTA), dar a chinuit-o in multe momente pe americanca de 37 de ani si a parasit terenul in aplauzele publicului.

Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Venus Williams: A fost cea mai buna tactica!

Simona Halep a trecut de Venus Williams in turul al treilea de la Australian Open, dupa un meci in care nu a avut nicio problema majora.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata de Serena Williams (1-6, 6-4, 4-6)/ nceputul dezastruos, revenirea si sansele de break ratate la 3-2 n decisiv

Serena Williams a maturat terenul in debutul partidei, iar dupa 20 de minute castigase deja primul set cu 6-1, timp in care lumea nici nu apucase sa stea confortabil in scaune pe Rod Laver Arena. Condusa cu break si in al doilea set, Simona a avut puterea sa revina, sa castige mansa cu 6-4 si sa aiba trei sanse de break in decisiv, la 3-2 in favoarea ei. Din pacate, a fost momentul care a decis partida, Serena Williams trecuta cu bine peste dificilul moment) inchizand confruntarea cu 6-4 dupa un meci intens de o ora si 47 de minute.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open: in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Liderul WTA Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Serenei Williams la Australian Open, ca in primul set s-a simtit ca si cum ar fi fost lovita de.

Simona Halep A CASTIGAT in fata lui Venus Williams, in a treia runda de la Australian Open. Ce a declarat dupa meci

Simona Halep, numarul 1 mondial, a trecut si de a treia runda de la Australian Open dupa ce a trecut de jucatoarea americana, Venus Williams, numarul 37 mondial, se arata pe pagina oficiala a.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )