Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep, eliminata in turul 2 la Roma. Va pierde locul 5 in clasamentul WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, eliminata in turul 2 la Roma. Va pierde locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit in circuit direct in2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a jucat semifinale in 2013 si 2015. Ajunsa in capitala Italiei dupa titlul cucerit la Madrid, Halep a intalnit o adversara extrem de hotarata, pe Daria Gavrilova din Australia, o jucatoare de 22 ani care si-a dorit mai mult victoria. Meciul a fost intrerupt de ploaie dupa setul al doilea si reluat dupa mai bine de o ora. Halep va pierde locul cinci in urma acestei infrangeri. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Simona Halep, eliminata in turul doi de Daria Gavrilova - Urmatoarea statie: Roland Garros-ul

Parcursul Simonei Halep la turneul Premier 5 de la Roma a durat o ora si 57 de minute, jucatoarea nascuta la Constanta fiind eliminata in turul doi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 4-6, 6-3. Partida a fost una in care Simona a parut suspect de calma, chiar si atunci cand jocul nu ii mergea, si usor fara vlaga. Atitudinea pasiva din unele momente a contat enorm in economia partidei, mai ales in fata unui izvor nesecat de energie cum este Gavrilova 22 de ani, 32 WTA).

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE TEXT: Simona Halep a fost eliminata in turul secund la Roma

Parcursul Simonei Halep la turneul Premier 5 de la Roma a durat o ora si 57 de minute, jucatoarea nascuta la Constanta fiind eliminata in turul doi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 4-6, 6-3. Atitudinea pasiva din unele momente a contat enorm in economia partidei, mai ales in fata unui izvorn nesecat de energie cum este Gavrilova 22 de ani, 32 WTA).

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma de catre Gavrilova

Tenismena Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma, dupa meciul cu Gavrilova, pierdut cu 3-6, 6-4, 3-6. Dupa aceasta infrangere, romanca va cobora pe locul 6 WTA. Primul set a.

Turneul de la Roma: Simona Halep s-a oprit in turul al doilea, are timp sa se pregateasca de Roland Garros

Simona Halep, locul 6 WTA, a pierdut in trei seturi partida cu Daria Gavrilova,locul 32 WTA, in turul al doilea al turneului de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi

Simona Halep 5 WTA) si-a aflat adversara din turul doi de la turneul WTA de la Roma, sportiva nascuta la Constanta urmand sa o intalneasca pe Daria Gavrilova, 22 de ani, locul 32 in lume.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Jucatoarea Simona Halep, numarul 5 mondial, a aflat marti dupa-amiaza cu cine va juca in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Victoria Azarenka (12:00) si Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep, luata la intrebari la Roma. Ce a zis cand i s-a cerut sa dezvaluie daca va juca la turneul WTA de la Bucuresti

Simona Halep va lua azi startul in turneul de la Roma, ultima competitie inainte de Roland Garros, al doilea Grand Slem al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )