Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

B1 B1,
Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet. continuă pe B1

Din 2015 acesta va fi primul oras din lume unde masinile vor zbura. Este cea mai buna solutie pentru a scapa de traficul aglomerat

Un sistem de vehicule pe levitatie magnetica va fi construit anul viitor in Tel Aviv. Autoritatile au dat unda verde proiectului skyTran pentru ca a fost votat drept cea mai buna metoda de a scapa de traficul.

Simona Halep se califica in optimile turneului de la Wimbledon, cea mai buna reusita a romancei

Romanca Simona Halep reuseste cea mai buna calificarea din cariera sa la Wimbledon, trecand in turul trei de elvetianca Belinda Bencic. Halep, numar 3 WTA, a trecut de elvetianca Bencic, locul 71 mondial, in.

Serena Williams, eliminata in turul 3 la Wimbledon. Un nou culoar favorabil pentru Simona Halep

Inca o veste buna pentru Simona Halep, dupa cea a calificarii in optimile de finala la turneul de la Wimbledon. Serena Williams si Na Li, principalele doua favorite la castigarea turneului de la Wimbledon au fost eliminat in turul 3, ceea ce inseamna ca se repeta figura de la Roland Garros si Simona Halep devine principala favorita la castigarea turneului dupa clasamentul WTA. Williams a fost eliminata de Cornet, iar fFinalul meciului a surprins-o pe jucatoarea din Franta sarutand iarba de la Wimbledon.

Simona Halep: Nu pot spune ca ma vad favorita la acest turneu, sunt atatea jucatoare bune care pot sa ma invinga la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep se declara multumita de calificarea reusita in optimile de la WImbledon, spunand insa ca nu se considera favorita pe iarba londoneza, citeaza DigiSport. Ma simt bine.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon, de la 13.30

Simona Halep joaca azi, de la ora 13. 30, pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon

Simona Halep joaca azi pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Simona Halep joaca in optimi cu Zarina Diyas din Kazahstan

Simona Halep o intalneste pentru un loc in sferturile de finala la Wimbledon pe Zarina Diyas din Kazahstan, jucatoare care a eliminat-o in turul 3 pe rusoaica Vera Zvonareva, finalista la Wimbledon in 2010.

Simona Halep, cea mai buna performanta din cariera: calificare in turul 3 la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si avand acces pentru prima data in cariera in turul trei al.

Simona Halep, cea mai buna performanta din cariera de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si avand acces pentru prima data in cariera in turul trei al.

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )