Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep executata silit de statul roman

Online Sport Online Sport,
Simona Halep executata silit de statul roman

Campioana de la Wimbledon nu are in acest moment doar problema intreruperii sezonului competitional din tenis ca urmare a pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Simona Halep, executata silit de ANAF

Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, a fost executata silit de ANAF:.

Simona Halep, executata silit de ANAF. Sportiva a contestat decizia in instanta

Contestatia la executare silita dispusa de ANAF pe numele Simonei Halep a fost inregistrata in februarie 2020 pe rolul Judecatoriei Constanta. Pana in acest moment, magistratii nu au stabilit un termen de judecata.

VIDEO Simona Halep a lansat provocarea suprema. Am obosit uitandu-ma

Simona Halep le-a pregatit fanilor tenisului o provocare ucigatoare. Recunoscuta pentru conditia sa fizica si temuta in circuit pentru viteza cu care acopera linia de fund a terenului in defensiva, campioana de la Wimbledon a prezentat un exercitiu pentru picioare vesele.

Simona Halep a recunoscut: Mereu mi-a fost frica de Serena Williams

Pentru Simona Halep 28 de ani), anul 2019 a fost unul exceptional din punct de vedere profesional. A reusit sa castige Wimbledonul, in fata celei mai de temut adversare, Serena Williams 38 de ani). intr-un.

Simona Halep, provocare pentru fani: Credeti ca ma puteti bate?

Simona Halep a venit cu o provocare pentru fanii sai. Tenismena care are o conditie fizica de invidiat le-a pregatit un exercitiu pentru picioare vesele.

Motivul real pentru care Darren Cahill a oprit colaborarea cu Simona Halep

Lumea tenisului a fost surprinsa total cand, in 2018, antrenorul australian Darren Cahill a anuntat ca intrerupe colaborarea cu Simona Halep.

Victimele unei tentative de omor si-au gasit dreptatea la CEDO dupa 12 ani. Statul roman, condamnat pentru tergiversare

In situatiile in care viata a fost pusa in primejdie in mod intentionat, autoritatile statului trebuie sa actioneze din proprie initiativa din momentul in care au aflat, arata CEDO intr-o decizie prin care a condamnat statul roman, dupa ce un barbat a fost victima unei tentative de omor, iar agresorii au scapat nepedepsiti timp de 8 ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )