Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep: Felicitari, Serena! Esti cea mai buna!

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Felicitari, Serena! Esti cea mai buna!

Simona Halep a fost invinsa in finala Turneului Campioanelor de Serena Williams 6-3, 6-0), iar la finalul partidei a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarei. Felicitari, Serena! Esti cea mai buna si vei termina inca o data anul pe locul unu, a precizat Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep, primele cuvinte dupa finala: Serena, esti cea mai buna

Simona Halep a primit, duminica, trofeul pentru finala disputata in Singapore la Turneul Campioanelor si cecul in valoare de 971. 000 de dolari.

Romania urca 5 pozitii in clasamentul FIFA: Locul 21, cea mai buna clasare din ultimii cinci ani si jumatate

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 21, cu 876 de puncte, dupa o urcare de cinci pozitii, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii joi, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din martie.

Romania, cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA. Vezi TOP 10

Nationala Romaniei a urcat, in clasamentul FIFA, pana pe locul 21, cea mai buna pozitie ocupata de tricolori in ultimii 5 ani. in martie 2009 Romania ocupa locul 20, dupa care a coboat in clasament.

Simona Halep, invinsa de Serena si de propriul fair-play. Ce-a reusit romanca in 2014, cel mai bun an din cariera

Romanca a fost surclasata in finala Turneului Campioanelor de liderul mondial, Serena Williams. Aceeasi jucatoare pe care o spulberase in meciul din grupa, si pe care a calificat-o in semifinale, datorita rezultatului din meciul de vineri, cu Ana Ivanovici. A fost ultimul act intr-un sezon senzational pentru romanca, care incheie pe locul 3 WTA.

TURNEUL CAMPIOANELOR: Simona Halep pierde categoric finala cu Serena Williams si ramanem cu suntem finalisti, am castigat

Un meci practic fara istoric intre Simona Halep si Serena Williams, duminica, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. La patru zile dupa ce ii administra cea mai grea infrangere din cariera liderei mondiale, Simona Halep nu a mai reusit sa reziste ofensivei totale din partea Serenei si a pierdut la randul sau destul de aspru, scor 6-3, 6-0.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala GAME cu GAME

Simona Halep si Serena Williams au jucat duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche). Amanunte in pagina de mai jos.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche). Amanunte in pagina de mai jos.

Turneul Campioanelor, finala: Simona Halep vs Serena Williams (13:00)

Simona Halep a trait o saptamana de vis la Turneul Campioanelor, numarul patru WTA reusind sa ajunga in finala competitiei dupa mai multe meciuri entuziasmante. Dupa ce a umilit-o in faza grupelor 6-0, 6-2), Simona se va reintalni cu Serena Williams, in finala competitiei de la Singapore. Meciul va incepe la ora 13:00, va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep a fost invinsa, duminica, in finala TurneuluiCampioanelor de la Singapore, de Serena Williams, transmite B1 Tv. Jucatoare americana, numarul unu mondial, a castigat meciul cu scorul de 6-3,.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )