Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina

Pentru a 34-a oara in cariera Simona Halep va disputa o finala in circuitul WTA, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina dupa un meci aprig incheiat dupa trei seturi, 6-3, 3-6, 6-4. In decisiv Halep a revenit de la 1-4! . continuă pe Online Sport

Palmares impresionant pentru Simona Halep! Finala de la Doha va fi cea de a 34-a din cariera romancei

Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, invingand-o pe ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 3-6, 6-4, dupa ce adversara sa a condus cu 4-1 in setul decisiv.

FOTO Cine este ucrainenaca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Simona Halep revine azi pe teren, dupa prestatia remarcabila de la Fed Cup, si va juca direct in optimile turneului de la Doha.

FOTO Cine este ucraineanca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Simona Halep revine azi pe teren, dupa prestatia remarcabila de la Fed Cup, si va juca direct in optimile turneului de la Doha.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 0-0

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 1-3

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

VIDEO WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). inclestarea teribila este perfect infatisata de numarul total al punctelor castigate: 97-97. Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep a intalnit-o pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )