Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor. Romanca, invinsa in doua seturi de Dominika Cibulkova

B1 B1,
Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor. Romanca, invinsa in doua seturi de Dominika Cibulkova

Simona Halep a pierdut al doilea meci in Grupa Rosie in fata Dominikai Cibulkova si a fost eliminata de la Turneul Campioanelor. Simona a pierdut orice sansa de a se mai califica in. continuă pe B1

FOTO Simona Halep a castigat deja un trofeu la Turneul Campioanelor. Cu ce s-a impus ea la Singapore inca din start

Simona Halep este a treia favorita a Turneului Campioanelor, dar e singura jucatoare care a fost deja rasplatita la Singapore.

Simona Halep, multumita de antrenorul sau. Romanca va colabora cu Darren Cahill si in 2017

Simona Halep joaca joi in grupa Rosie contra Dominikai Cibulkova, in ultimul meci din grupe. Romanca are o victorie in fata lui Madison Keys din primul meci si o.

GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

Simona Halep a intalnit-o marti pe lidera mondiala Angelique Kerber cu incepere de la ora 14:30 in al doilea meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

Simona Halep o intalneste marti pe lidera mondiala Angelique Kerber cu incepere de la ora 14:30 in al doilea meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor (marti, 14:30)

Simona Halep o intalneste marti pe lidera mondiala Angelique Kerber cu incepere de la ora 14:30 in al doilea meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

Simona Halep pierde in fata liderei mondiale Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

In a doua partida pe care a disputat-o in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a fost invinsa de Angelique Kerber dupa un meci de o ora si 20 de minute.

Nu sunt foarte dezamagita ca nu m-am calificat. Am venit aici si am dat tot ce am avut. Atat am putut in acest turneu. Simona Halep, declaratii dupa ELIMINAREA de la Turneul Campioanelor

Dupa ce a fost eliminata inca de la faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a declarat ca nu e foarte dezamagita ca nu s-a calificat, chiar a facut pe cat posibil sa dea tot ce are.

Simona Halep a pierdut in fata lui Angelique Kerber, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa, marti, de jucatoarea germana Angelique Kerber, intr-o partida din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Situatia in grupa Simonei Halep. Romanca joaca marti - vezi programul

Simona Halep se afla in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor. Ea se afla pe locul 1 dupa victoria de duminica obtinutaimpotriva lui Madison Keys. Apasa aici pentru situatia la zi. Halep va juca marti, de la ora 14:30, al doilea sau meci de la Singapore.

CTP explica de ce Simona Halep n-a putut sa o invinga pe Angelique Kerber. A lasat-o fara arma ei principala

Simona Halep a fost invinsa in al doilea meci pe care l-a disputat la Turneul Campioanelor de la Singapore, ea pierzand in fata liderului mondial WTA, Angelique Kerber.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )