Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep: A fost foarte greu de jucat impotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a castiga

Antena3 Antena3,
Simona Halep: A fost foarte greu de jucat impotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a castiga

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, ca meciul cu sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, a fost extrem de greu, apreciind ca a fost . continuă pe Antena3

Catalin Tolontan, editorial memorabil despre Simona Halep

Cu piciorul sting in piuneze si simtindu-se rau, Simona Halep a jucat finala de la Toronto cu tensiometrul pe brat. in setul al doilea, altii l-ar fi chemat pe Raed Arafat, dar ea s-a luptat. Au fost ore.

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul 3 la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera.

Simona Halep la Cincinnati: adversara de cosmar pentru jucatoarea din Romania in turul II. N-a batut-o niciodata

Dupa ce a ajuns pana in finala turneului de la Toronto, Simona Halep isi va incepe, miercuri, parcursul in Western Southern Open cu un meci destul de greu.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala. A trebuit sa fiu foarte concentrata si sa joc foarte bine. Am incercat sa lovesc fiecare minge si sa nu cedez

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

FOTO. Simona Halep, foarte apropiata de un coleg! Se potrivesc perfect!

Simona Halep incearca sa uite de momentele grele, din ultimele zile de la Toronto, alaturi de prieteni. Si pare ca-i reuseste. Mai ales ca unul dintre cei care ii ofera umarul in aceste momente e.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 6-4/ In optimi cu emotii

Simona Halep a reusit sa se califice in optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa un meci maraton de doua ore si 50 de minute disputat impotriva Kristinei Mladenovic Franta - locul 40 WTA). Dupa ce a castigat primul set cu 7-5, iar in al doilea a servit pentru a inchide partida si a avut doua mingi de meci, Halep a avut nevoie de decisiv pentru a se impune 5-7, 6-4).

S-a stabilit ora meciului Simona Halep- Kristine Mladenovici. Partida va fi transmisa la tv si in Romania

Simona Halep, locul 3 WTA, intra in competitie la Cincinnati impotriva frantuzoaicei Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, in turul II al turneului de categorie Premier 5.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Belinda Bencic din finala de la Toronto

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Toronto in fata adolescentei Belinda Bencic 18 ani, Elvetia) pentru ca a abandonat in setul trei, la scorul 6-7, 7-6, 0-3. Simona a cedat in fata problemelor fizice care au sacait-o tot meciul, dupa ce reusise o revenire impotriva oricaror pronosticuri in setul doi, castigat la tie-break.

Simona Halep, despre abandonul din finala de la Toronto: Mi-am dorit mai mult ca orice sa termin acest meci, fie si cu o infrangere. insa corpul meu a spus nu in final

Simona Halep a transmis luni, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca si-a dorit foarte mult sa nu abandoneze in finala turneului de la Toronto, insa organismul sau nu a mai rezistat. De fiecare dat.

Simona Halep a abandonat in finala turneului WTA de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a pierdut finala turneului WTA de la Toronto, Canada, impotriva elvetiencei Belinda Bencic, abandonand in setul decisiv, la scorul de 7-6 7/5), 6-7 4/7), 3-0 in favoarea adversarei sale, dupa ce a acuzat probleme de sanatate.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )