Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep a fost invinsa in turul al doilea la Wuhan

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a fost invinsa in turul al doilea la Wuhan

Tenismena Simona Halep a fost invinsa de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari. continuă pe România Liberă

Simona Halep si-a iesit din minti la Wuhan si a rabufnit: Proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel in turul al doilea la Wuhan, de rusoaioca Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1.

Simona Halep joaca, marti, in turul doi la simplu la Wuhan si in primul tur la dublu

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, marti, in turul doi la simplu la turneul de la Wuhan si in prima runda la dublu, scrie News. ro.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wuhan: Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open

Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America, a spus numarul doi WTA.

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Wuhan (China)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata a doua favorita a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, si va intra direct in runda a doua, contra invingatoarei dintre rusoaica Daria Kasatkina si americanca Alison Riske.

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Wuhan

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata a doua favorita a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, si va intra direct in runda a doua, contra invingatoarei dintre rusoaica Daria Kasatkina si americanca Alison Riske.

Simona Halep si-a terminat sezonul intr-un singur meci: infrangerea de la Wuhan i-a pus capac

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. in doar o ora si 15 minute,.

Simona Halep : Du-te dupa minge, proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. Simona a fost extrem de nervoasa tot.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina (dupa ora 12:00)

In primul meci oficial dupa eliminarea de la US Open a fost invinsa de Maria Sharapova in runda inaugurala), Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina 31 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan. Disputa va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina 2-6, 0-1

In primul meci oficial dupa eliminarea de la US Open a fost invinsa de Maria Sharapova in runda inaugurala), Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina 31 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan. Disputa este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Debut in prime-time! Chinezii au anuntat ora primului meci pe care il joaca Simona Halep la Wuhan

Simona Halep va juca maine in turul al doilea al turneului de la Wuhan, unde o va intalni pe rusoaica Daria Kasatkina, numarul 31 WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )