Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie! Unde poate fi votata romanca

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie! Unde poate fi votata romanca

Luna trecuta a fost una exceptionala pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania. Simona Halep a castigand in premiera turneul de la Wimbledon,. continuă pe Adevărul

Andreas Treichl, CEO Erste Group: in prezent, Romania nu e pregatita pentru a trece la euro Vrem sa fim cea mai buna banca din Romania, nu cea mai mare

Una din ultimele iesiri publice a lui Andreas Treichl ca CEO al grupului bancar Erste Bank a avut loc miercuri cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare, discutiile vizand si situatia din Romania. Din ianuarie, el va demisiona si se va ocupa de fundatia Erste, desi mandatul lui urma sa se incheie in luna iunie 2020. Discutiile de miercuri cu presa internationala au fost foarte relaxate, iar unul din subiectele abordate a fost si cel al Romaniei. Si asta nu pentru ca interpretarile interesante dupa cum le-a catalogat Treichl) ale legii vezi cazul BCR BpL) au provocat un cost de peste 150 de milioane de euro grupului bancar austriac, ci pentru ca reprezentantii presei romane au dorit sa afle cum se vede economia noastra prin ochii unui bancher versat cum e Andeas Treichl.

Simona Halep va juca pentru al saselea an consecutiv la Wuhan Open

Simona Halep, locul 4 WTA si organizatorii Wuhan Open au anuntat, marti, participarea campioanei de la Wimbeldon la turneul de categorie Premier 5 22-28 septembrie), cu premii totale de 2,828 de milioane de dolari, informeaza WTA.

Ce este un super-Pamant si de ce ar putea fi cea mai buna sansa a omenirii de a coloniza spatiul

In ultimul deceniu, astronomii au descoperit din ce in ce mai multe planete care au primit denumirea de Super-Pamant. Ce semnifica insa aceasta si de ce sunt aceste planete importante?.

WTA: Simona Halep, nominalizata la jucatoarea lunii iulie

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost nominalizata de WTA la jucatoarea lunii iulie. Romanca a castigat, la 13 iulie, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, cu 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Presedintele: Ati castigat un turneu pe un teren cu iarba, fara ca in Romania sa avem asa ceva Simona: Sunt emotionata. Este mai greu decat finala de la Wimbledon (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a fost decorata, marti, de presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul National Steaua Romaniei, , in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. Seful statului a.

Ce nu s-a vazut la ceremonia de la Cotroceni. Simona Halep a venit de mana cu iubitul FOTO

Simona Halep a venit de mana cu iubitul si insotita de parinti la ceremonia de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a fost decorata de catre presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei. Seful statului a declarat ca este pacat ca tinerele talente nu beneficiaza de sprijin din partea statului, in timp ce Simona a .

FOTOGRAFIA ZILEI! Simona Halep, insotita de iubitul sau la ceremonia de la Cotroceni (FOTO)

Simona Halep a fost decorata, marti, cu Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis. Detalii AICI) LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEATA! IMAGINI GREU DE.

FOTOGRAFIA ZILEI! Simona Halep, insotita de iubitul sau la ceremonia de la Cotroceni (FOTO)

Simona Halep a fost decorata, marti, cu Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis. Detalii AICI) LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEATA! IMAGINI GREU DE.

Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: Sper sa se intoarca!

Simona Halep nu a uitat de Darren Cahill, cel care a pregatit-o pana anul trecut si care a ajutat-o sa castige primul trofeu de Grand Slam din cariera Roland Garros 2018). Numarul 4 mondial spera sa colaboreze si pe viitor cu australianul, despre care spune ca i-a fost alaturi si la Wimbledon, chiar daca nu .

Simona Halep, dupa ce a fost decorata de Klaus Iohannis: As juca un meci cu domnul presedinte

Simona Halep a declarat, marti, la finalul cermoniei de la Palatul Cotroceni, prin care a fost decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, ca i-ar face placere sa jjoace un meci de tenis cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )