Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep: De la FRT nu am luat niciun ban Sa am un copil cred ca o sa depaseasca orice senzatie

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: De la FRT nu am luat niciun ban Sa am un copil cred ca o sa depaseasca orice senzatie

Simona Halep a declarat ca nu a cerut niciodata nimic de la Federatia Romana de Tenis si nu a luat niciun ban de la for, ea considerand ca trebuie sa joace pentru Romania fara nimic. Halep a precizat insa ca in 2011 i s-a spus ca nu mai are voie sa se antreneze la Centrul National de Tenis, dupa ce a anuntat ca nu va putea participa la Fed Cup. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

Ion Tiriac, declaratia care o va infuria pe Simona Halep: Cine e prost plateste

Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, este printre jucatoarele care au obtinut cele mai mari venituri din istoria tenisului. Este pe locul 4 all time, cu peste 37 de milioane de dolari brut castigati exclusiv din premiile oferite in competitii. Din tenisul feminin, doar surorile Williams si Maria Sharapova o depasesc. Desi a jucat .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )