Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep, implicata intr-un scandal urias dupa finala pierduta la Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, implicata intr-un scandal urias dupa finala pierduta la Australian Open

Seven Sport, un site din Australia, a facut o analiza cu privire la time-out-ul cerut de Halep in setul 2. La 3-2 pentru ea, romanca a acuzat probleme fizice, asta si din cauza caldurii sufocante de. continuă pe Antena3

Simona Halep face istorie in tenis: prima romanca in finala Australian Open

Simona Halep a invins-o joi pe Angelique Kerber in semifinala Australian Open la capatul unui meci epic, terminat in 3 seturi 6-3, 4-6, 9-7). Halep, numarul 1 mondial, devine astfel prima romanca in finala turneului de Grand Slam de la Antipozi.

Australian Open, semifinale: Simona Halep vs Angelique Kerber (LIVE Text dupa ora 07:00)/ Duelul picioarelor puternice

Fiecare partida jucata cu Simona a fost dificila, iar rezultatul strans. Stiu ca sunt buna in defensiva, iar asta imi da incredere, astfel a prefatat Angelique Kerber partida cu Simona Halep, din semifinalele de la Australian Open. Echilibrul persista in meciurile directe: 4-4, iar joi cele mai mici detalii ar putea face diferenta. Partida de pe Rod Laver Arena va fi in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro dupa ora 07:00 ora Romaniei).

Australian Open: Simona Halep vs Angelique Kerber se va disputa joi, dupa ora 07:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei cu numarul 11, meciul din semifinale dintre Simona Halep si Angelique Kerber urmand sa aiba loc joi, dupa ora 07:00 ora Romaniei), pe Rod Laver Arena.

Simona Halep joaca acum cu Karolina Pliskova, in sferturile de finala de la Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova joaca in acest moment pentru un loc in semifinalele turneului Aust.

Nu se pot compara. Capitolul la care Simona Halep a depasit-o net pe Caroline Wozniacki, dar care poate fi in defavoarea jucatoarei noastre

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor juca finala turneului de Grand Slam de la Australian Open, partida care va avea loc sambata.

Simona Halep: O respect mult pe Wozniacki! Daneza a castigat lejer ultimul meci direct

Simona Halep va juca sambata dimineata in finala de la Australian Open impotriva danezei Carolina Wozniacki, locul 2 WTA.

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber si se duce in finala de la Australian Open

Simona Halep, numarul 1 WTA, a invins-o in trei seturi, 6-3, 4-6, 9-7 ) pe Angelique Kerber in semi.

Incredibila Simona Halep: WTA, elogii pe Twitter dupa victoria romancei in semifinala Australian Open cu Angelique Kerber

WTA organizatorul competitiei feminine de tenis) o elogiaza pe Simona Halep in doua postari pe Twitter dupa victoria fantastica asupra lui Angelique Kerber in semifinalele Australian Open 6-3, 4-6, 9-7): Incredibila Simona Halep si Un meci absolut uluitor!.

Simona Halep ar putea primi o amenda usturatoare dupa semifinala de joi. Ce au vazut organizatorii

Simona Halep, numarul 1 mondial in tenisul feminin, ar putea fi amendata de organizatorii turneului Australian Open De vina ar fi indicatiile primite din tribuna de la Darren Cahill, in timpul.

Simona Halep pierde finala de la Australian Open. Cine e noul numar 1 in tenis feminin

Simona Halep a reusit o performanta mare anul acesta. Joaca finala Australian Open contra Caroline Wozniacki. Finala e transmisa atat pe TV, cat si online. Finala Simona Halep Caroline Wozniacki incepe la ora 10. 30 pe 27 ianuarie. Numarul 1 mondial, la tenis feminin, Simona Halep s-a calificat in finala turneului dupa un meci in fata [].

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )