Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Antena3 Antena3,
Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open. Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot. continuă pe Antena3

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

Predictii inainte de Australian Open. Simona Halep e anuntata printre dezamagirile de la Melbourne

Simona Halepa jucat finala laAustralian Open, anul trecut, dar specialistii ii dau putine sanse sa repete parcursul reusit in 2018 la Melbourne. Lunga perioada de inactivitate, traditia.

Suprematia Simonei Halep e asediata. Dupa Australian Open, alte 10 jucatoare pot ajunge pe locul 1 WTA

Chiar daca Simona Halep foto) are un avantaj de 766 de puncte fata de locul 2, la varful clasamentului mondial, suprematia romancei este serios amenintata.

Ajutor pentru Simona Halep! Cate puncte va avea avans fata de principala urmaritoare inainte de Australian Open

Simona Halep va incepe turneul de la Australian Open din postura de lider in clasamentul WTA si are sanse sa ramana acolo si dupa competitie.

Situatie grea in care se afla adversara Simonei Halep de la Australian Open. Ce se intampla cu estonianca Kaia Kanepi

Simona Halep ve debuta in primul tur al turneului de la Australian Open, intr-o confruntare cu estonianca Kaia Kanepi.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep va avea parte de un prim tur de foc la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

PREZENTARE Australian Open 2019: Hernia, lipsa meciurilor oficiale, despartirea de Darren Cahill - Simona Halep si marile semne de ntrebare, Roger Federer si viata fara de moarte

De la editia din 2018 de la Australian Open unde a disputat finala) multe lucruri s-au schimbat in cariera Simonei Halep - a castigat primul Grand Slam pe zgura fierbine de la Paris), a fost diagnosticata cu hernie de disc si a intrerupt colaborarea cu Darren Cahill. Cu meciuri oficiale in ultima jumatate de an) pe care le numeri pe degetele de la o mana, Halep abordeaza turneul de la Melbourne cu foarte multe necunoscute in termobag. La polul opus se afla Roger Federer: cu evolutii entuziasmante la Cupa Hopman, Expresul de Basel forteaza bariera de 100 de turnee castigate in incredibila-i cariera. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Australian Open.

Cand debuteaza Simona Halep la Australian Open

Dupa ce si-a aflat prima adversara din competitia de la Melbourne, Simona Halep stie si ziua cand va intra pe teren.

Simona Halep si-a aflat traseul de la AUSTRALIAN OPEN: Drumul spre glorie incepe cu un adversar de cosmar! Vezi cu cine vor da piept ceilalti romani din competitie (FOTO)

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume, si-a aflat astazi primul adversar de la Australian Open, turneu care va debuta oficial pe 14 ianuarie, iar vestile nu sunt deloc bune. Potrivit gsp. ro,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )