Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep incepe in forta anul 2015

Online Sport Online Sport,
Simona Halep incepe in forta anul 2015

Aflata in prezent intr-o meritata vacanta dupa sezonul 2014 in care a ajuns pana in pozitia secunda a clasamentului mondial si a disputat doua finale majore, Simona Halep pregateste deja startul noului an in circuitul feminin. continuă pe Online Sport

Cifrele colaborarii dintre Simona Halep si Wim Fissette

Dupa ce Simona Halep a incetat colaborarea cu fostul ei antrenor, Wim Fissette, au aparut detalii despre contractul dintre cei doi.

Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea anului

Jucatoarea romanca de tenis, Simona Halep, a fost de curand nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a anului de catre Federatia Internationala de Tenis WTA), fanii avand ocazia sa o voteze chiar pe site-ul organizatiei.

Tenis: Horia Tecau va juca impreuna cu Jean-Julien Rojer si in anul 2015 (FOTO)

Tenismanul Horia Tecau a anuntat, marti, pe pagina sa oficiala de Facebook, ca va face echipa de dublu cu olandezul Jean-Julien Rojer si in anul 2015. Sunt recunoscator pentru acest sezon. Mi-a placut sa fac.

in lumina cifrelor prezentate de Guvern, o crestere de impozite in anul 2015 ar fi cu totul ilogica

Reporter: Domnule Mihai Bogza, acum, ca alegerile au luat sfarsit, care sunt asteptarile Consiliului Investitorilor Straini FIC) pentru perioada urmatoare? Mihai Bogza:Fata de speculatiile aparute in presa in ultimul timp privind eventuale cresteri de impozite, si pe care ne-am abtinut sa le comentam datorita faptului ca ne aflam intr-o perioada sensibila, asteptam cu nerabdare sa vedem proiectul Bugetului pe anul 2015.

Republica Moldova va depune cererea de aderare la UE in anul 2015

Republica Moldova intentioneaza sa depuna cererea de aderare la Uniunea Europeana in anul 2015. Declaratia a fost facuta de seful statului Nicolae Timofti in cadrul unei conferinte de presa sustinuta astazi la Chisinau, alaturi de presedintele Republicii Austria.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea anului

WTA a lansat un sondaj in randul fanilor pentru stabilirea celei mai valoroase jucatoare din tenisul feminin in anul 2014.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, despre despartirea dintre Simona Halep si Wim Fissette: Nu a fost chimie

In calitate de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, George Cosac a comentat decizia Simonei Halep de a pune capat colaborarii cu fostul sau tehnician, Wim Fissette.

Grupul Erste, proprietarul BCR, atrage atentia ca prioritatea Guvernului trebuie sa fie bugetul de stat pe anul 2015

Analistii grupului Erste estimeaza ca nu va exista o volatilitate crescuta pe pietele financiare interne in urma alegerilor prezidentiale din Romania. Ei atrag atentia ca prioritatea guvernului este sa realizeze o schita a bugetului pentru 2015 care sa acopere masurile populiste anuntate inainte de alegeri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )