Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep o infrunta pe Catherine Bellis in sferturile de finala ale turneului de la Doha

România Liberă România Liberă,
Simona Halep o infrunta pe Catherine Bellis in sferturile de finala ale turneului de la Doha

Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni vineri, in jurul orei 16,00 ora Romaniei), pe jucatoa. continuă pe România Liberă

LIVE VIDEO, direct de la Doha - Simona Halep vs CiCi Bellis. Jucatoarea noastra si-a surclasat adversara in primul set

Simona Halep joaca in sferturile de finala ale turneului de la Doha impotriva americancei CiCi Bellis, numarul 48 WTA.

VIDEO Simona Halep e in semifinalele turneului de la Doha. Victorie cu un prim set remarcabil contra americancei Bellis

Simona Halep a terminat victorioasa meciul din sferturile de finala ale turneului de la Doha impotriva americancei CiCi Bellis, numarul 48 WTA.

Cupa EHF (f): SCM Craiova si HC Zalau si-au aflat adversarele din sferturile de finala ale competitiei

Marti a avut loc la Viena tragerea la sorti a partidelor din sferturile de finala ale Cupei EHF la handbal feminin. Romania are doua reprezentante in aceasta faza a competitiei: SCM Craiova se va duela cu Handball Club Lada Rusia), in timp ce HC Zalau o va intalni pe Kastamonu Belediyesi GSK Turcia). Daca se vor califica, echipele romanesti vor fi adversare in semifinale.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 6-4/ Halep, calificata in semifinale - Duel cu Garbine Muguruza

In ciuda scorului categoric 6-0, 6-4), Simona Halep nu a avut deloc o misiune usoara in fata americancei Catherine Bellis locul 48 WTA), jucatoare venita din calificari. Dupa un prim set in care i-a predat o adevarata lectie de tenis sportivei in varsta de 18 ani, Simona a scazut nivelul jocului in actul secund, a gresit mai mult, iar Bellis a profitat si a pus-o de multe ori in dificultate. Halep a gestionat insa cu inteligenta punctele importante din finalul partidei si s-a impus dupa o ora si 22 de minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de Doha.

WTA Doha: Meciul Simona Halep vs Catherine Bellis se va disputa vineri, dupa ora 16:00

In lupta pentru o loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha, Simona Halep 2 WTA) o va intalni pe Catherine Bellis SUA, locul 48 WTA), jucatoare aflata pe un val de incredere dupa ce a reusit sa treaca pana acum de Daria Kasatkina, Madison Keys si Karolina Pliskova. Prima confruntare dintre Halep si Bellis va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei).

LIVE Text Simona Halep vs Catherine Bellis 1-0

Simona Halep 2 WTA) si Catherine Bellis SUA, 48 WTA), jucatoare venita din calificari, se intalnesc astazi pentru prima data in circuitul WTA, miza fiind calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Partida va incepe dupa ora 16:45 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 3-3

Simona Halep 2 WTA) si Catherine Bellis SUA, 48 WTA), jucatoare venita din calificari, se intalnesc astazi pentru prima data in circuitul WTA, miza fiind calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Partida va incepe dupa ora 16:45 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Cu ochii pe Simona Halep! S-a aflat ora meciului pe care jucatoarea noastra il va disputa vineri la Doha

Simona Halep este calificata in sferturile de finala ale turneului de la Doha, unde o va intalni pe americanca Cici Bellis.

SIMONA HALEP-CATHERINE BELLIS LIVE la Doha ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO. Meci mai dificil decat pare

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe le.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )