Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep a investit 10 milioane de euro in imobiliare

ADPM ADPM,
Simona Halep a investit 10 milioane de euro in imobiliare

Simona Halep a investit, se pare, 10 milioane de euro in proiecte imobiliare. Din castigurile incasate in urma competitiilor sportive, tenismena a achizitionat inclusiv un hotel si ridica acum un nou bloc in statiunea Mamaia. continuă pe ADPM

Immochan investeste 10 milioane de euro in rebrandingul centrului comercial din Drumul Taberei

Dupa doar 3 ani de la deschidere, Immochan investeste 10 milioane de euro pentru a transforma centrul comercial Auchan din cartierul Drumul Taberei intr-o comunitate. Noul centru, care nu va pastra numele hypermarketului, va reuni, pe langa magazine si food-court, un spatiu de biblioteca, un loc de joaca, dar si un community hub, primul de acest gen din Romania.

Simona Halep a primit vizita unei cunoscute actrite de la Hollywood.Am fost onorata

Simona Halep s-a intalnit cu actrita americana Elisabeth Shue si cu fiica acesteia, Agnes, la Indian Wells, unde liderul WTA participa la turneul Premier Mandatory. Halep s-a declarat incantata de flimul.

LIVE Simona Halep cu Qing Wang in optimile de la Indian Wells

Urmariti in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, marti seara, in optimile de finala de la Indian Wells. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

Simona Halep o invinge pe Qing Wang in optimile de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile de finala la Indian Wells dupa un meci de doua seturi contra chinezoaicei Qing Wang. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

Simona Halep o invinge pe Qiang Wang in optimile de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile de finala la Indian Wells dupa un meci de doua seturi contra chinezoaicei Qiang Wang. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

Gestul pentru care Simona Halep a fost aplaudata la scena deschisa

Simona Halep a ramas in inima iubitorilor sportului alb din Statele Unite, dupa gestul superb facut in duelul din sferturi cu Petra Martic. Atunci, in primul set, ea a luat o decizie mai rar intalnita pe.

Simona Halep, dupa victoria cu Martic: M-am panicat!

Simona Halep a avut un meci extrem de greu cu croata Petra Martic in sferturile de finala ale turneului de la Indain Wells, unde s-a impus cu 6-4, 6-7, 6-3, la capatul unui joc care a tinut doua ore si 25 de.

Simona Halep a vorbit despre momentul tensionat cu Darren Cahill. Ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si antrenor

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut in trei seturi de croata Petra Martici.

LIVE Simona Halep cu Qing Wang in optimile de la Indian Wells (20:00)

Urmariti in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, marti seara, in optimile de finala de la Indian Wells.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, liderul mondial in ierarhia feminina de tenis, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )