Libnet.ro
UNICEF

15:31

Simona Halep o invinge pe Flavia Pennetta si e in sferturi la Miami dupa cel mai bun meci din 2015

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o invinge pe Flavia Pennetta si e in sferturi la Miami dupa cel mai bun meci din 2015

Reactie de mare campioana din partea Simonei Halep, jucatoare care pierduse toate cele trei dispute anterioare cu Flavia Pennetta. De aceasta data, campioana noastra a ridicat nivelul jocului la un nivel irespirabil pentru Pennetta, jucatoare care la Indian Wells reusea sa o elimine pe Maria Sharapova apeland la ceea ce am numit atunci terapie prin plans. Urmatoarea adversara este Sloane Stephens, iar daca trece de aceasta va juca in semifinale cu invingatoarea dintre Serena Williams si Sabine Lisicki. continuă pe Online Sport

WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta se va juca marti dimineata, de la ora 04:00

Organizatorii turneului WTA de la Miami au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din optimi) se va disputa marti dimineata, de la ora 04:00 ora Romaniei).

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona.

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona.

Simona Halep ajunge in optimi la Miami Open

Inca o victorie pentru Simona Halep in turneul de la Miami dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-3; 7-5 Mental de fier/ Simona este in sferturi cu Stephens/ Meci foarte greu si o revenire incredibila in setul doi

Simona Halep a reusit o victorie fantastica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, si se califica in sferturi unde o va intalni pe americanca S. Stephens. Partida a fost una spectaculoasa, cu lovituri incredibile si multe rasturnari de situatie vezi live text). Daca primul set a fost dominat de o Halep mai constanta, in setul doi am asistat probabil la cea mai spectaculoasa revenire a Simonei tinand cont si de calitatea excelenta a jocului prestat de Pennetta, un set doi pe care italianca nu-l va uita multa vreme si nu va intelege cum a fost posibil sa-l piarda de la 5-2. vezi video cu cele mai spectaculoase schimburi de mingi.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 7-5, cu Pennetta. A spart gheata cu italianca!

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Flavia Pennetta, cu scorul de 6-3, 7-5.

LIVE MIAMI OPEN: Simona Halep joaca marti dimineata in optimi la Miami (ora 4:00)

Simona Halep va juca marti dimineata, de la ora 4:00, in optimile de finala ale turneului de la Miami. Meciul este live text in aceasta pagina.

Simona Halep joaca marti dimineata in optimi la Miami (ora 4:00)

Simona Halep va juca marti dimineata, de la ora 4:00, in optimile de finala ale turneului de la Miami.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Miami Open

Simona Halep a intalnit-ope Camila Giorgi din Italia in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Meciul celor doua a fost programat in deschiderea zilei de duminica pe Grandstand, a doua arena de la Miami, cu incepere de la ora 17:50.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )