Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep, invinsa de Svetlana Kuznetova in semifinale la WTA Sydney

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, invinsa de Svetlana Kuznetova in semifinale la WTA Sydney

Simona Halep a fost invinsa, vineri dimineata, in semifinalele turneului WTA de la Sydney de Svetlana Kuznetova, locul 25 WTA cu 6-75-7), 6-4, 3-6, intr-un meci disputat de-a lungul a doua zile din cauza ploii. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova. Semifinala suspendata din cauza ploii

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneascape rusoaica Svetlana Kuznetsova in semifinalele turneului de la Sydney, joi dupa ora Romaniei 7, dar din cauza ploii in averse partida a fost in amanata pentru mai bine de patru. In cele din urma meciul a inceput, dar doar pentru a fi din nou intrerupta la 5-4 pentru Halep in primul set.

LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova. Semifinala se joaca acum

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneascape rusoaica Svetlana Kuznetsova in semifinalele turneului de la Sydney, joi dupa ora Romaniei 7, dar din cauza ploii in averse partida a fost in amanata pentru mai bine de patru.

LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova (joi, dupa 8:00). Start amanat de ploie

Simona Halep o intalneste, joi dupa ora 8a diminetii, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in semifinalele turneului de la Sydney.

LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova (joi, dupa 7:00)

Simona Halep o intalneste, joi dupa ora 7 a diminetii, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in semifinalele turneului de la Sydney.

Simona Halep si Svetlana Kuznetsova au continuat meciul direct pe Instagram. Schimb incredibil de replici

Obligate de ploaie sa plece mai devreme decat isi propusesera de la terenul de tenis, Simona Halep si Svetlana Kuznetsova au continuat partida pe retelele de socializare.

LIVETEXT Simona Halep - Svetlana Kuznetova, in prima semifinala a turneului de la Sydney

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova, locul 25 WTA, miza fiind calificarea in finala turneului de la Sydney. Partida incepe de la ora 07.

Simona Halep - Svetlana Kuznetova, dubla doi. Meciul se reia de la 5-4 in primul set pentru Simona, LIVE TEXT pe adevarul.ro, de la ora 4.00

Partida dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si Svetlana Kuznetova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, se va relua in aceasta dimineata de la ora Romaniei 04. 00, dupa ce a fost intrerupt joi la scorul de 5-4 pentru jucatoarea romanca, din cauza ploii.

UPDATE. Sydney. Simona Halep a pierdut meciul cu Kuznetova

UPDATE vineri, 7. 50: Simona Halep a pierdut meciul cu rusoaica Svetlana Kuznetova, cu 7-6 5), 4-6, 6-3, in semifinalele turneului WTA de la Sydney.

SIMONA HALEP-SVETLANA KUZNETOVA. Probleme mari cu ploaia la Sydney

Meciul Simona Halep-Svetlana Kuznetova de la Sydney a fost suspendat din cauza ploii, anunta GSP, la scorul de 5-4 pentru romanca, in primul set. in aceste momente, oficialii.

LIVESCORE Turneul WTA de la Sydney, lupta pentru finala. Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova se va juca joi, nu inainte de ora 07:30

Simona Halep joaca joi dimineata cu jucatoarea de tennis din Rusia Svetlana Kuznetsova, numarul 25 in lume. Daca o invinge, romanca ajunge in in finala turneului WTA de la Sydney. Meciul incepe joi dimineata, nu inaine de ora 7. 30, ora Romaniei. Confruntarea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )