Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep isi cunoaste traseul de la Madrid. Adversara facila in primul tur

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste traseul de la Madrid. Adversara facila in primul tur

Dubla campioana la Madrid, Simona Halep a aflat cu cine va juca la competitia din acest an in capitala Spaniei. continuă pe Online Sport

Simona Halep a plecat spre Madrid cu ganduri mari. Cum poate redeveni numarul 1 mondial

Simona Halep a ajuns la Madrid, unde va participa la turneul organizat de Ion Tiriac. Constanteanca se numara printre favoritele la castigarea trofeului. Ea a declarat ca se simte pregatita pentru aceasta competitie, care se va desfasura intre 4 si 11 mai. Ma simt bine, m-am antrenat foarte bine dupa FedCup, meciurile de la FedCup [] .

Simona Halep a plecat la Madrid: Sunt pregatita

Dupa cele cateva zile petrecute in tara in urma semifinalei de Fed Cup contra Frantei, Simona Halep a plecat spre Madrid, acolo unde in 3 mai debuteaza turneul patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep, turneul de la Madrid si pe cine vede Martina Navratilova drept marea favorita de la Caja Magica

Turneul Premier Mandatory de la Madrid porneste la drum in acest weekend, iar Martina Navratilova vede o mare favorita pentru competitia de la Caja Magica. Aceasta nu este insa Simona Halep, campioana de doua ori 2016 si 2017) la competitia patronata de Ion Tiriac.

Cum poate ajunge Simona Halep din nou pe primul loc in lume? Ce trebuie sa se intample la turneul de la Madrid

Simona Halep a coborat pe pozitia a treia in clasamentul WTA, dar isi poate recupera locul de lider chiar dupa turneul de la Madrid.

Cu cine joaca Simona Halep la Madrid. Are adversare dificile

Simona Halep are adversare dificile in cadrul turneului de la Madrid. Constanteanca va juca in primul tur cu o jucatoare venita din calificari, iar daca va trece de ea poate da de invingatoarea dintre Johanna Konta locul 47 WTA) si Alison Riske 49 WTA). Locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, Simona Halep [] .

Simona Halep, pregatita pentru sezonul de zgura: E cea mai buna parte a anului pentru mine. La Madrid ma simt ca acasa

Simona Halep 3 WTA) a plecat, miercuri, la Madrid, acolo unde va participa la prima competitie pe zgura din acest sezon. Turneul de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei se va disputa in perioada 4-11 mai. Halep a declarat ca se simte pregatita pentru sezonul de zgura, cea mai buna parte a anului pentru ea. La Madrid ma simt ca acasa, imi e foarte bine acolo, a spus numarul 3 WTA.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

Simona Halep s-a imbolnavit inainte de turneul de la Madrid

Simona Halep e deja in Spania, acolo unde va debuta, saptamana viitoare, in turneul lui Ion Tiriac, fiind inscrisa atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu. Am racit un pic in avion, in.

Simona Halep se alinta inaintea turneului de la Madrid. De cespune ca meciul din primul tur va fi un pic dificil

Astazi a avut loc tragerea la sorti a turneului de la Madrid, competitie patronata de multimilionarul roman Ion Tiriac.

Justine Henin o lauda pe Simona Halep. Ce previziune face pentru Roland Garros marea campioana din Belgia

Fosta jucatoare de tenis Justine Henin, 117 saptamani numarul 1 WTA, a vorbit la superlativ despre Simona Halep, in perspectiva celui de al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )