Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep joaca duminica la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep joaca duminica la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros debuteaza, duminica, in chiar prima zi de competitie. continuă pe Online Sport

DUMINICA: Simona Halep joaca in primul tur la French Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua, duminica, in primul tur al French Open, cu jucatoarea spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, scrie News.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, 14:00)

Simona Halep evolueaza in primul tur la Roland Garros, duminica, in al doilea meci al zilei pe noua arena Philippe Chatrier.

Roland Garros: Simona Halep debuteaza de ziua ei Cand are loc partida cu Sara Sorribes Tormo

Simona Halep 2 WTA) debuteaza la Roland Garros chiar de ziua ei. Duminica, principala favorita a competitiei de la Paris va implini 29 de ani si se va duela in primul tur cu iberica Sara Sorribes Tormo 70 WTA). Partida dintre cele doua va fi a doua de pe arena Philippe Chatrier, va incepe undeva in jurul orei 14:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep despre statutul de favorita, temperatura de la Paris si ce este ciudat la Grand Slam-ul parizian

Duminica vor debuta partidele de pe tabloul principal de la Roland Garros, competitie unde Simona Halep va fi cap de serie numarul unu. Castigatoare pe Chatrier la editia din 2018, Simona a vorbit despre statutul de favorita, despre temperatura pe care a gasit-o la Paris si despre ce i se pare ciudat la Grand Slam-ul parizian.

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Sara Sorribes Tormo, in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si favorita principala, va juca impotriva sportivei spaniole Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de la Roland Garros, conform tragerii la sorti care a avut loc joi.

Simona Halep are parte de un adversar neasteptat la Paris

Principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, Simona Halep se plange de frigul intalnit in capitala Frantei.

Ion Tiriac, despre sansele de reusita ale Simonei Halep la Roland Garros: Ea poate sa castige orice turneu din lumea asta

Ultimul turneu de Grand Slam din 2020 va debuta maine la Paris. Desi Simona Halep este principala favorita la castigarea trofeului, Ion Tiriac se teme ca emotiile pot pune stapanire pe ea exact in punctul .

Halep: Sunt onorata de faptul ca toti gandesc ca sunt favorita Un lucru nu ii convine romancei la Roland Garros

In cadrul unei conferinte de presa organizata la Paris, principala favorita a ultimului Grand Slam al anului, Simona Halep, a raspuns intrebarilor reprezentantilor media.

FOTO Imagini spectaculoase de la Roland Garros: Ce schimbari vor gasi Simona Halep si ceilalti sportivi in complexul parizian

Turneul de la Roland Garros se apropie cu pasi mari de prima zi a partidelor de pe tablourile principale, lucru care se va intampla duminica, 27 septembrie. Cu o perioada de desfasurare modificata din cauza pandemiei de coronavirus, Grand Slam-ul parizian ii primeste pe jucatori cu o serie de masuri sanitare dure, dar si cu schimbari importante la nivel de conditii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )