Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep joaca impotriva lui Venus Williams, sambata, la Australian Open. De la ce ora are loc meciul

Adevărul Adevărul,
Simona Halep joaca impotriva lui Venus Williams, sambata, la Australian Open. De la ce ora are loc meciul

Meciul din Simona Halep, locul I WTA, si Venus Williams, locul 36 WTA, se va disputa, sambata, nu inainte de ora 10. 00, in turul al treilea al Australian Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep prefateaza duelul cu Venus Williams

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep se gandeste deja la confruntarea cu Venus Williams, jucatoare impotriva careia a mai jucat de cinci ori.

Simona Halep, despre meciul cu Venus Williams: Stiu cum joaca, va fi o mare provocare - Situatia conditiei fizice: Simt ca pot juca trei ore n fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita

Simona Halep a discutat si cu site-ul oficial al WTA-ului dupa meciul cu Sofia Kenin, liderul mondial precizand, printre altele, ca asteapta cu mare nerabdare meciul cu Venus Williams: Va fi o mare provocare, stiu cum joaca, a spus Simona. A venit apoi cu completari despre conditia fizica: Simt ca pot juca trei ore in fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Sofia Kenin 6-3, 6-7(5), 6-4/ Thriller pe Rod Laver Arena - Victoria nervilor tari

Inainte de startul AO, Simona vorbea despre lipsa meciurilor, a tensiunii pe care o gasesti doar in meciurile cu miza. A primit cu varf si indesat in disputa cu promitatoarea Sofia Kenin, liderul mondial trecand de la extaz la agonie si invers. A condus cu 1-0 la seturi si 3-0, a pierdut controlul, iar apoi a fost nevoita sa stranga din dinti si sa revina de la 2-4 in decisiv. A fost genul de meci pe placul spectatorilor neutri, pe Rod Laver Arena ruland un adevarat thriller: 6-3, 6-75), 6-4 pentru Simona, dupa o batalie de doua ore si 31 de minute. Liderul mondial a supravietuit genului de partida care sa-ti redea increderea in propriile forte. in turul trei de la Australian Open, Halep va da peste Venus Williams.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 1-3

Mihaela Buzarnescu cap de serie numarul 25) lupta la aceasta ora impotriva lui Venus Williams 37 WTA) pentru calificarea in turul doi de la Australian Open. Primul set i-a revenit jucatoarei noastre, la tiebreak, 7-63).

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open (sambata, 10:00)

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Australian Open: Simona Halep vs Venus Williams se va disputa smbata, nu nainte de ora 10:00

Meciul din Simona Halep, locul I WTA, si Venus Williams, locul 36 WTA, se va disputa, sambata, nu inainte de ora 10. 00 ora Romaniei), in turul al treilea al Australian Open.

Halep, meci urias, sambata, la Australian Open: Urmeaza Venus Williams! Simona a maturat cu ea in ultimele intalniri

Simona Halep a ajuns in turul III de la Australian Open, dupa inca un meci de mare lupta, de aceasta data cu Sofia Kenin 37 WTA).

Ora meciului dintre Simona Halep si Venus Williams

Organizatorii turneului Australian Open au stabilit programul pentru ziua a sasea de competitie, sambata, 19 ianuarie, cand pe teren va reveni Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )