Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep, jucatoarea cu cele mai multe victorii in 2015

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, jucatoarea cu cele mai multe victorii in 2015

Simona Halep conduce in ierarhia victoriilor obtinute in acest an competitional in circuitul WTA. continuă pe Online Sport

Bursa locurilor de munca, in 86 de orase: unde sunt cele mai multe oferte de job

Bursa generala a locurilor de munca va fi organizata vineri, in Capitala si in alte 85 de orase din tara. Pana in prezent s-au inscris 710 agenti economici, care ofera peste 9. 200 de locuri de munca, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele.

Fed Cup Drumul spre Grupa Mondiala: Simona Halep si Irina Begu, cele mai multe meciuri pentru Romania

Echipa Romaniei a inceput anevoiosul drum catre Grupa Mondiala a Cupei Federatiei in februarie 2014, la Budapesta, cu partidele din Grupa I Euro-africana, castigand de atunci sapte intalniri la rand, in urma carora jucatoarele tricolore au obtinut calificarea intre cele mai bune opt echipe din lume. Sportivele romane au disputat in aceasta perioada 20 de partide de simplu si patru de dublu, fara a lua in considerare doua meciuri de dublu, care s-au incheiat dupa cinci ghemuri, respectiv unul si care nu au influentat rezultatul final al intalnirilor.

Simona Halep la Stuttgart: doar ea a reusit 25 de victorii in acest an

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart, dupa o victorie de senzatie cu Garbine Muguruza. Drumul spre locul doi si cheile de la o masina de lux e liber.

GALERIE FOTO. Simona Halep, AMENINTATA CU MOARTEA de un danez

Simona Halep a primit mai multe amenintari cu moartea de la un admirator danez. Jesper Andreassen, in varsta de 48 de ani, a postat, pe Twitter, mai multe mesaje injurioase la adresa numarului 3 WTA, printre care si o amenintare cu moartea.

Simona Halep vorbeste despre reintalnirea cu zgura: Trebuie sa-mi reamintesc stilul

De la turneul castigat in iulie 2014 la Bucuresti jucatoarea Simona Halep n-a mai disputat niciun meci pe zgura.

Un nou record stabilit de Simona Halep: Este prima jucatoare care inregistreaza 25 de victorii in acest an

Simona Halep, locul 3 mondial, este prima jucatoare din circuitul WTA care inregistreaza 25 de victorii in acest an, in vreme ce Serena Williams, liderul mondial, are doar 20 de victorii, iar Maria Sarapova, locul.

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferurile de finala de la Stuttgart dupa ce a invins-o pe iberica Muguruza

Jucatoarea romanca de tenis, Simona Halep, a invins-o pe iberica Garbine Muguruza, calificandu-se astfel in sferturile de finala de la Stuttgart, informeaza Agerpres. Meciul a inceput cu stangul pentru Halep,.

Sarapova, OUT la Stuttgart. Simona Halep urca pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va.

Simona Halep la Stuttgart: adversarul din sferturi e Sara Errani, din Italia

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart contra Sarei Errani, jucatoarea italianca de 27 de ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )