Libnet.ro
UNICEF

11:15

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE la US OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE la US OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE la US OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, o va infrunta pe estoniana Kaia Kanepi in prima runda a. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la US Open (18:00)

Simona Halep debuteaza, luni dupa ora 18:00, la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la US Open. Halep in pragul unei crize de nervi!

Simona Halep debuteaza, luni dupa ora 18:00, la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

Asa am trait: Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la US Open

Simona Halep a debutat, luni dupa ora 18:00, la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

LIVETEXT Simona Halep - Kaia Kanepi, in primul tur de la US Open. Visez la un nou turneu important

Simona Halep deschide balul la US Open cu un meci impotriva jucatoarei estoniene Kaia Kanepi, 33 de ani, locul 44 WTA.

LIVETEXT Simona Halep - Kaia Kanepi, in primul tur de la US Open

Simona Halep deschide balul la US Open cu un meci impotriva jucatoarei estoniene Kaia Kanepi, 33 de ani, locul 44 WTA.

US Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi (de la ora 18:00) / Cine este si cum joaca sportiva din Estonia

Debutul Simonei Halep la US Open va avea loc luni pe noul Louis Armstrong, fiind primul meci al zilei de la ora 18:00, ora Romaniei). Adversara ii va fi Kaia Kanepi Estonia, 33 de ani, 44 WTA, 1,81 metri). Kanepi este o sportiva puternica, adepta tenisului in forta, ramane de vazut cum va reusi Simona sa absoarba taria loviturilor care vor veni de peste fileu. Meciul va putea fi urmarit in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

US Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi 2-6, 4-6 / Halep, eliminata din primul tur - Aventura ncheiata nainte de a ncepe cu adevarat

Pentru al doilea an consecutiv, Simona Halep a parasit prematur competitia de la New York, liderul mondial plecand de la US Open inca din runda inaugurala. Ziua Simonei a fost una cenusie, cu mult prea putine reusite, fara agresivitatea necesara si cu o defensiva care a fost expusa atacurilor violente ale adversarei. Kaia Kanepi 33 de ani, 44 WTA, Estonia) a produs marea surpriza a tabloului feminin de simplu, victoria scor 6-2, 6-4) fiind una care nu poate fi pusa la indoiala partida a durat doar o ora si 15 minute).

LIVEText Simona Halep vs Kaia Kanepi 0-0

Debutul Simonei Halep la US Open are loc luni pe noul Louis Armstrong, fiind primul meci al zilei de la ora 18:00, ora Romaniei). Adversara ii va fi Kaia Kanepi Estonia, 33 de ani, 44 WTA, 1,81 metri). Kanepi este o sportiva puternica, adepta tenisului in forta, ramane de vazut cum va reusi Simona sa absoarba taria loviturilor care vor veni de peste fileu. Meciul va putea fi urmarit in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Kaia Kanepi 2-6, 1-3 / Simona a rupt racheta si a fost avertizata de arbitrul de scaun - E nevoie de un restart

Debutul Simonei Halep la US Open are loc luni pe noul Louis Armstrong, fiind primul meci al zilei de la ora 18:00, ora Romaniei). Adversara ii va fi Kaia Kanepi Estonia, 33 de ani, 44 WTA, 1,81 metri). Kanepi este o sportiva puternica, adepta tenisului in forta, ramane de vazut cum va reusi Simona sa absoarba taria loviturilor care vor veni de peste fileu. Meciul este in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Ce dezamagire! Simona Halep pierde in primul tur la US Open, 6-2, 6-4 pentru Kaia Kanepi, locul 44 WTA

Simona Halep a pierdut in primul tur la US Open meciul impotriva jucatoarei estoniene Kaia Kanepi, 33 de ani, locul 44 WTA. A fost 6-2, 6-4 pentru Kanepi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )