Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep l-a felicitat pe Ion Tiriac dupa ce a fost ales presedinte al FRT

Antena3 Antena3,
Simona Halep l-a felicitat pe Ion Tiriac dupa ce a fost ales presedinte al FRT

Jucatoarea Simona Halep, numarul trei mondial, l-a felicitat pe Ion Tiriac pentru alegerea sa ca presedinte ale Federatiei Romane de Tenis, la Adunarea Generala Extraordinara de miercuri, prin intermediul unui me. continuă pe Antena3

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. A spulberat concurenta

Ion Tiriac a fost ales noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. N-a avut prea multi adversari, dar candidatii au fost spulberati daca e sa ne uitam la numarul de voturi. Cine s-ar putea pune cu prestanta si cu averea afaceristului? Ion Tiriac, noul presedinte al FRT Miercuri, 19 iunie, in cadrul Centrului National de .

Ion Tiriac, noul sef al tenisului romanesc. A castigat alegerile pentru presedintia FRT inca din primul tur

Ion Tiriac a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis FRT). Omul de afaceri a castigat alegerile organizate la Centrul National de Tenis inca din primul tur, obtinand.

Ion Tiriac, ales presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Ion Tiriac a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, cu 32 de voturi obtinute la Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri a forului national, desfasurata la Centrul.

DigiSport: Este un caz rusinos. Un tatuc, asa vrea sa fie! Ion Tiriac, atacat dupa ce a fost ales presedinte FRT

Ion Tiriac 80 de ani) a fost ales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis. Principalul rival al omului de afaceri la aceste alegeri, Marius Vecerdea, nu crede ca Ion Tiriac va putea face ca lucrurile sa mearga.

Ion Tiriac, noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Ion Tiriac 80 de ani) este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis dupa ce a castigat alegerile organizate la Centrul National de Tenis inca din primul tur, informeaza frt. ro.

Ion Tiriac ales presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Ion Tiriac a spulberat concurenta si a fost ales din primul tur presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

Cum arata fiul cel mic al lui Ion Tiriac? A absolvit facultatea in Statele Unite!

Toata lumea il stie pe Ion Tiriac Jr, insa nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre fiul cel mic al lui Ion Tiriac, care s-a tinut departe de lumina reflectoarelor. Iata cum arata si ce face Karim! .

Ion Tiriac spune ca va sta doar sase luni la presedintia Federatiei Romane de Tenis

Noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat, miercuri, la finalul Adunarii.

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Fostul sportiv Ion Tiriac a devenit, astazi, noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, el castigand din primul tur alegerile organizate la Centrul National de Tenis.

Digisport: Australienii, revoltati de afirmatiile lui Ion Tiriac. Ce a putut sa spuna miliardarul roman: Remarci socante Atac brutal

Ion Tiriac a lansat, zilele trecute, un atac dur la adresa campioanei de la Roland Garros, Ashleigh Barty. Omul de afaceri a dezvaluit ca, din cauza nivelului scazut al finalei, a decis sa paraseasca arena Philippe Chatrier inainte sa se termine partida Barty - Vondrousouva.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )