Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, laudata de presa internationala: Este doar o chestiune de timp pana cand va castiga un titlu de Grand Slam

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, laudata de presa internationala: Este doar o chestiune de timp pana cand va castiga un titlu de Grand Slam

Chiar daca nu a castigat trofeul Roland Garros, tenismena Simona Halep ramane o campioana a Romaniei. Parcursul ei extraordinar din ultimul an, in care a reusit sa ajunga de pe locul 57 in clasamentul WTA pana pe locul 3, incepand de luni, demonstreaza determinarea si daruirea jucatoarei romance. De aceeasi parere este si presa internationala, care lauda jocul Simonei Halep din finala de la Paris. continuă pe Adevărul

Simona Halep, laudata de presa franceza: este coplesitoare si stapaneste geometria terenului ca nimeni altcineva

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, recent calificata in finala de la Roland Garros, este laudata de Agentia France Presse pentru ascensiunea ei din ultima perioada, mentionand ca tenismena din Romania este coplesitoare.

Halep are presa internationala la picioare dupa calificarea in finala

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca o finala de Mare Slem dupa 34 de ani, iar presa internationala este uluita de performanta tinerei noastre jucatoare.

Simona Halep, conferinta de presa la sosirea in tara: Sunt mai emotionata ca inaintea finalei. A fost cel mai bun turneu al meu

Simona Halep a soseste in Romania in aceasta seara si va sustine o conferinta de presa in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni.

Simona Halep, conferinta de presa la sosirea in tara: Sunt mai emotionata ca inaintea finalei, nu pot exprima in cuvinte fericirea pe care o simt

Simona Halep a sosit in Romania in aceasta seara si a sustinut o conferinta de presa in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni.

Imagini de colectie cu Simona Halep si Gica Hagi: Este idolul meu. intotdeauna am visat sa ajung ca el (FOTO)

Jucatoarea Simona Halep, prima sportiva din Romania ce ajunge in finala Roland Garros dupa 34 de ani, era in copilarie la fel de talentata la fotbal, ca si la tenis. Tenismena povesteste ca baietii din.

Simona Halep, la sosirea in tara de la Paris: Sunt mai emotionata ca inaintea finalei, nu pot exprima in cuvinte fericirea pe care o simt

Simona Halep a sosit in Romania in aceasta seara si a sustinut o conferinta de presa in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni.

Presa internationala la picioarele Simonei Halep. Este o FORTA de care fiecare adversar trebuie sa se teama

Presa internationala este la picioarele Simonei Halep, Sportiva din Romania este descrisa drept coplesitoare. Comentatorii straini remarca, la unison, ca prezenta intr-o finala de Grand Slam confirma.

Ce vedete o sustin pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Vedetele postului Antena 1 o sustin pe Simona Halep, romanca ce a rescris istoria tenisului romanesc. Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Dan Negru si Andrei Aradits sunt doar cateva dintre vedetele tv ce s-au fotografiat cu mesaje de sustinere pentru frumoasa tenismena ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, iar maine isi va disputa cu Maria Sharapova titlul de Grand Slam.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

Presa internationala o lauda pe Halep: Romanca a oferit o demonstratie de maiestrie tactica!

Simona Halep se afla in centrul atentiei presei sportive internationale, dupa ce s-a calificat, pentru prima data in cariera sa, intr-o semifinala a unui turneu de Mare Slem.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )