Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep, locul 4 intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2015

Antena3 Antena3,
Simona Halep, locul 4 intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2015

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ocupat locul al patrulea in ancheta realizata de agentia bulgara de stiri BTA pentru desemnarea celor mai buni sportivi din Balcani in 2015. Halep, numarul doi mondial. continuă pe Antena3

Simona Halep, locul 4 in topul celor mai buni sportivi din Balcani in 2015

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ocupat locul al patrulea in ancheta realizata de agentia bulgara de stiri BTA pentru desemnarea celor mai buni sportivi din Balcani in 2015 si la care a participat si Agerpres.

Simona Halep a dezvaluit detaliile contractului pe care il are cu Darren Cahill. Cum explica iesirile la adresa fostrului sau antrenor, Victor Ionita

Simona Halep este antrenata de la inceputul acestui an, cu acte in regula, de australianul Darren Cahill, unul dintre cei mai buni tehnicieni din tenis.

Dorit si de Edi Iordanescu la Pandurii, Mutu l-ar putea urma pe Marica la Steaua:Sunt cei mai buni din Romania

Ciprian Marica 31 de ani) s-a inteles deja cu Steaua, iar Gigi Becali e gata sa refaca atacul nationalei din urma cu cativa ani, prin aducerea veteranului Adrian Mutu 37 de ani).

Ei au fost cei mai buni din lume in 2015: cine sunt castigatorii Galei FIFA, cum arata Echipa Ideala, dar si Golul anului

La Zuirch, timp de 90 de minute, scandalul de coruptie care a zguduit FIFA a fost dat uitarii, iar sportul-rege si-a desemnat laureatii.

Simona Halep: Nu am un complex fata de Sarapova. / O simpatizez foarte mult pe Serena

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica seara, la emisiunea Garantat 100% de la TVR, ca nu are vreun complex in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 5 mondial, subliniind ca jocul acesteia si experienta fac diferenta intre ele. Simona Halep a mai spus ca si-ar dori sa lucreze cat mai mult cu antrenorul australian Darren Cahill, subliniind ca nu s-ar vedea pregatita de francezul Patrick Mouratoglou, cel care o antreneaza pe Serena Williams, locul 1 mondial.

Turneul de la Sydney: Simona Halep a invins-o pe Garcia

Simona Halep, locul 2 WTA,a invins-o pe Caroline Garcia, locul 34 WTA, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, in turul al doilea al turneului de la Sydney .

Simona Halep, dupa victoria cu Caroline Garcia: Abia astept sa intalnesc adversare dificile, asa pot vedea la ce nivel sunt

Simona Halep a ajuns, marti, in sferturile turneului WTA de la Sydney, ultima competitie inainte de startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa victoria cu Caroline Garcia 34 WTA), Simona a precizat: Abia astept sa intalnesc adversare dificile, asa pot vedea la ce nivel sunt. Miercuri va fi prima ocazie pentru Halep, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 5 la competitia australiana.

LIVETEXT Simona Halep - Svetlana Kuznetova, in prima semifinala a turneului de la Sydney

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova, locul 25 WTA, miza fiind calificarea in finala turneului de la Sydney. Partida incepe de la ora 07.

Clasament WTA: Ce loc ocupa Simona Halep

Sportiva Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova. Semifinala suspendata din cauza ploii

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneascape rusoaica Svetlana Kuznetsova in semifinalele turneului de la Sydney, joi dupa ora Romaniei 7, dar din cauza ploii in averse partida a fost in amanata pentru mai bine de patru. In cele din urma meciul a inceput, dar doar pentru a fi din nou intrerupta la 5-4 pentru Halep in primul set.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )