Libnet.ro
UNICEF

22:31

Simona Halep, lovitura crunta inainte de US Open. S-a retras!

Antena3 Antena3,
Simona Halep, lovitura crunta inainte de US Open. S-a retras!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a anuntat, luni, ca se retrage din turneul WTA de la New Haven Connecticut), potrivit unui mesaj postat pe Twitter de organizatorii competitiei. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep s-a retras de la New Haven: care e explicatia oficiala

Dupa doua saptamani grele, la Montreal si Cincinnati, era de asteptat ca Simona Halep sa isi ia o pauza inainte de US Open.

Simona Halep s-a retras de la New Haven din ratiuni medicale

Asa cum era de asteptat Simona Halep a anuntat, luni, ca nu va evolua in turneul de la New Haven, in ultima saptamana dinaintea US Open.

SOC inainte de US Open: Simona Halep a anuntat ca se RETRAGE accidentata

Cu doar o saptamana inainte de debutul celui de-al patrulea turneu de Grans Slam, cel de la US Open, Simona Halep a anuntat ca a suferit o accidentare de la tendonul lui Ahile si este nevoita sa se retraga de.

VIDEO Trebuie sa vedeti acest punct! Simona Halep a reusit o lovitura printre picioare in finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a fost invinsa, duminica, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 6), 6-2.

Martina Navratilova, elogii pentru Simona Halep: Arata si joaca precum un adevarat numar unu. O vede favorita la US Open

In editorialul ei de pe wtatennis. com, fosta mare campioana Martina Navratilova vorbeste despre cat de mult s-a schimbat in bine Simona Halep in ultimul timp.

Dialog tensionat intre Simona Halep si antrenorul sau. Ce si-au spus in timpul finalei de la Cincinnati

Simona Halep 1 WTA) si Darren Cahillau avut parte de un moment usor tensionat, duminica, in cadrul finalei de la Cincinnati, cu Kiki Bertens. Ea a avut o lovitura buna, iar tu te grabesti. Rabdare!.

Navratilova: A durat ceva pna si-a asumat rolul, dar Simona Halep categoric joaca si arata ca un numar 1 mondial

Fosta jucatoare Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep a devenit mai increzatoare dupa castigarea French Open si acum joaca si arata ca un adevarat lider mondial.

Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty, amanat pentru vineri, de la ora 18.00

Meciul dintre Simona Halep, locul I WTA si australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, programat, joi, dupa ora orasului Cincinnati, in optimile de finala ale WesternSouthern Open, a fost amanat pentru vineri, de la ora locala 11. 00, ora Romaniei), din cauza vremii nefavorabile.

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Simona Halep, in fata unui nou trofeu ONLINE VIDEO DIGISPORT

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Finala turneului WTA de la Cincinnati, dintre Simona Halep si Kiki Bertensse joaca astazi, de la ora 21. 00 Partida este in direct pe DigiSport 2.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-2, 6-7 (6), 2-6 / Halep, nvinsa n finala dupa ce a ratat o minge de meci

Simona Halep 1 WTA) a pierdut a doua finala consecutiva disputata la Cincinnati, dupa un ultim act in care a cedat in fata olandezei Kiki Bertens 17 WTA), scor 6-2, 6-7 6), 2-6, desi a avut o evolutie de exceptie in primul set. Condusa cu 4-1 in mansa a doua, romanca a avut puterea sa revina si sa ajunga la minge de meci in tie-break, dar olandeza si-a asumat riscuri si a anulat-o, castigand ulterior setul. Epuizata din punct de vedere fizic dupa titlul de la Montreal si maratonul din Ohio, Simona nu mai putut tine ritmul in setul decisiv, reusind doar doua game-uri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )