Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep se marita dupa turneul de la Roland Garros. Gica Hagi va fi nas, iar Ianis cavaler de onoane

B1 B1,
Simona Halep se marita dupa turneul de la Roland Garros. Gica Hagi va fi nas, iar Ianis cavaler de onoane

Castigatoare a turneului Indian Wells, Simona Halep urmeaza sa se marite cu Costa, fiul lui Teia Sonte, imediat dupa turneul de la Roland Garros, informeaza cancan. ro. Apropiatii cuplului spun ca cel mai. continuă pe B1

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

Simona Halep vine azi acasa. Fanii si oficialii Federatiei merg la aeroport. Ea va reveni pe teren peste doua saptamani

Dupa parcursul exceptional din America, unde a castigat turneul de la Indian Wells si a ajuns in semifinale la Miami Open, Simona Halep se intoarce in Romania.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Simona Halep, criticata si de Alin Petrache. Ce i-a transmis presedintele COSR

Simona Halep a atras asupra sa noi critici, dupa ce a ales sa nu participe la meciul de Fed Cup dintre Romania si Canada. Dupa Ilie Nastase, numarul 3 mondial a fost criticata si de Alin Petrache, presedintele COSR.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3

Simona Halep se mentine pe locul 3 al ierarhiei WTA, cu 7. 571 de puncte. Dupa ce a ajuns pana in semifinale la Miami, Halep s-a apropiat la 319 puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului al doilea. Lider se mentine Serena Williams.

Simona Halep s-a intors in tara, dupa turneele de la Indian Wells si Miami: A fost o deplasare foarte buna pentru mine, mi-a dat incredere. Fiecare meci a fost special

Simona Halep s-a intors sambata in tara, dupa aproximativ o luna petrecuta in Statele Unite, unde a participal la turneele de la Indian Wells si Miami. Romanca a fost asteptata pe aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep s-a intors in tara, dupa turneele de la Indian Wells si Miami: A fost o deplasare foarte buna pentru mine, mi-a dat incredere. Fiecare meci a fost special (VIDEO)

Simona Halep s-a intors sambata in tara, dupa aproximativ o luna petrecuta in Statele Unite, unde a participal la turneele de la Indian Wells si Miami. Romanca a fost asteptata pe aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep ii raspunde lui Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep a tinut sa-i dea replica lui Ilie Nastase, dupa ce acesta a criticat decizia jucatoarei de a nu evolua pentru Romania in meciul de Fed Cup cu Canada.

Clasament WTA: Simona Halep o ameninta pe Maria Sharapova

Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA pe ultimele 52 de saptamani, dar dupa rezultatele remarcabile de la Indian Wells si Miami Open s-a apropiat la doar 300 de puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului secund.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )