Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 2 WTA, cu 7. 255 de puncte, iar australianca Ashleigh Barty continua sa conduca ierarhia, cu 8. 717 puncte, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Ce performanta au reusit Patricia Tig si Irina Bara

Cu 7. 255 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, lider continuand sa fie Ashleigh Barty australianca are 8. 717 puncte). Podiumul este completat de Naomi Osaka.

WTA a anuntat clasamentul la finalul lui 2020! Cum e afectata Simona Halep dupa ce a refuzat sa mai joace

WTA a anuntat luni clasamentul actualizat dupa turneul de la Ostrava, castigat de Aryna Sabalenka. Simona Halep este pe locul 2 si va incheia anul pe aceasta pozitie. A fost, de altfel, ultima competitie din 2020, astfel ca ierarhia nu va mai suferi alte modificari in acest an. Simona Halep termina pe locul 2, destul .

Surpriza in topul WTA. Ce loc ar fi trebuit sa ocupe Simona Halep, de fapt

Simona Halep a avut un sezon 2020 destul de bun, chiar daca l-a incheiat dezamagitor cu eliminarea de la Roland Garros. A decis sa nu joace si turneul de la Ostrava, de categorie Premier, astfel ca anul este incheiat pentru ea. Un an competitional care a fost dat peste cap de pandemia de coronavirus. Au .

Ce spune Simona Halep despre Australian Open - in ce conditii va participa la Grand Slamul de la Melbourne

Sezonul 2020 s-a incheiat pentru Simona Halep odata cu eliminarea din optimile de la Roland Garros. Numarul doi mondial se pregateste in acest moment pentru anul viitor si a oferit detalii despre conditiile in care va participa la Australian Open, editia din 2021.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )