Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep se mentine pe locul 4 WTA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep se mentine pe locul 4 WTA

Simona Halep se mentine pe locul 4 WTA, cu 4. 743 de puncte, in clasamentul dat publicitatii luni, ultimul inaintea inceperii US Open. continuă pe Ziarul Bursa

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 4

Simona Halep 4. 743 de puncte) se mentine pe locul 4 in ierarhia WTA, conform clasamentului publicat in cursul zilei de luni. Primul loc este ocupat in continuare de Naomi Osaka 6. 606 puncte), in timp ce pe doi se afla Ashleigh Barty 6. 501 puncte).

Simona Halep se mentine pe locul 4 WTA

Simona Halep se mentine pe locul 4 WTA, cu 4. 743 de puncte, in clasamentul dat publicitatii luni, ultimul inaintea inceperii US Open.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

US Open: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, cu o jucatoare venita din cal.

Testul pe care Simona Halep nu l-a trecut cu brio. Cum a invins-o pe campioana de la Wimbledon tehnologia parintilor ei

Simona Halep, alaturi de alte jucatoare WTA au avut de trecut un test care s-a dovedit a fi interesant si amuzant. Unele dintre cele mai iubite sportive ale vremii au fost puse fata-n fata cu tehnologia anilor 90. Cum a reusit sa se descurce Halep? Provocare WTA. Simona Halep, fata-n fata cu tehnologia anilor 90 .

WTA: Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesionist feminin de tenis WTA).

Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesioniste feminin de tenis WTA).

Cati bani ar putea castiga Simona Halep la US Open. Romanca s-ar imbogati daca ar ajunge in finala

Simona Halep ar putea avea o reteta financiara de succes la US Open, dar pentru asta va trebui sa ajunga pana in finala. Daca va reusi sa castige trofeul, suma care ar urma sa ii intre in cont ar fi dubla. Turneul din acest an este dotat cu premii in valoare totala de peste 57 .

Digisport: E pacat ca se intampla asta cu Simona Halep! Campioana noastra nu este bagata in seama. Ce scriu americanii

Simona Halep 27 de ani) va debuta marti la US Open 2019, impotriva lui Nicole Gibbs 26 de ani). Campioana noastra poate redeveni lider mondial pana la finalul lui 2019, iar americanii de la Sports Illustrated au facut o scurta analiza inaintea turneului de la Flushing Meadows.

VIDEO Mesajul primit din Brooklyn, care a emotionat-o pe Simona Halep, inainte de debutul la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, va debuta maine, impotriva americancei Nicole Gibbs, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )