Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce a invins-o greu pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 4-6, 6-4. continuă pe Wall-Street Ro

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

Simona Halep in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului WTA de la Roma

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca i-a scazut un pic energia atunci cand a condus in semifinala cu Garbine Muguruza. Ea a mentionat ca este bucuroasa de modul in care a jucat si ca ii da incredere un astfel de meci.

VIDEO Simona Halep, in finala la Roma: 6-3, 4-6, 6-4 cu Garbine Muguruza Emotiile finalului de meci

Simona Halep a facut pasul cel mare si s-a calificat, nu fara emotii, in finala turneului de la Roma, dupa o victorie muncita cu Garbine Muguruza. Dupa un prim set in control 6-3), jucatoarea noastra a condus cu 4-2 in al doilea, moment din care i-a permis adversarei sa revina in meci 4-6). in decisiv, Simona s-a dus la un game distanta de marea finala 5-1), dar a avut dificultati mari in a inchide partida s-a impus pana la urma cu 6-4, pe serviciul ibericei).

Simona Halep e in sferturile turneului WTA de la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dupa ce a invins-o .

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

Simona Halep a facut gluma zilei la Roma. Toti jurnalistii au izbucnit in ras

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5. Rezultat obtinut dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, scor 6-3, 4-6, 6-4. O prestatie excelenta, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial a fost numai zambete la conferinta de presa de dupa meci. A avut cuvinte de lauda la .

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )