Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Online Sport Online Sport,
Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic, semifinale Roland Garros (joi, dupa ora 17:00)

Simona Halep joaca joi dupa ora 17:00 contra Andreei Petkovic in semifinalele de la Roland Garros. Meciul are loc pe arena centrala dupa partida Mariei Sharapova, care incepe la ora 16:00.

Simona Halep, in semifinale la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA si a patra favorita, a inregistrat, miercuri, cea mai buna performanta a sa la un turneu de Grand Slam, calificandu-se in semifinale la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 6-2, pe tenismena rusa.

Cine este Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Roland Garros

Simona Halep o va intalni joi ora 15. 00, in direct pe Eurosport), in semifinalele de la Roland Garros, pe Andrea Petkovic din Germania, locul 27 mondial, o adversara pe care romanca noastra a invins-o de doua ori pana acum.

Simona Halep, in premiera in semifinale de la Roland Garros

Simona Halep, a patra jucatoare de tenis a lumii, s-a calificat pentru prima data intr-o semifinala la un turneu de Mare and Slem, azi, la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-2) pe rusoaica Svetlana Kuzne and tova, cap de serie nr. 27, intr-o ora and si 18 minute de joc, potrivit surselor din presa.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Miercuri, Kuznetsova

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3, incasand si un cec de 220. 000 de euro pentru biletul de sferturi. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui break in plus, iar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva Svetlanei Kuznetsova. A fost o partida grea, dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Corectie: Joaca miercuri

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Joaca marti

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, pe care a invins-o cu 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi, acolo unde joaca la o zi distanta, maine marti), contra castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda.

Cine e Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep din semifinalele Roland Garros

In varsta de 26 de ani, asadar cu patru ani mai varstnica decat Halep, nemtoaica Andrea Petkovic va fi prezenta de asemenea in prima ei semifinala de Mare Slem.

Halep-Stephens, optimi la Roland Garros. De ce urmeaza cel mai greu meci al Simonei, pana acum, pe zgura franceza: cifre si statistici

In premiera in optimile de la Roland Garros, Simona Halep 22 de ani, locul 4 WTA) intalneste, luni dupa-amiaza, prima jucatoare de Top 20 mondial pe zgura Openului francez: Sloane Stephens 21 de ani, locul 19 WTA). Americanca are avantajul intalnirilor directe 2-1) si rezultate mai bune in turneele de Mare Slem.

Veste de senzatie de la Paris: Florin Mergea, in semifinale la Roland Garros!

Florin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, in proba de dublu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )