Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep merge in sferturi la Doha dupa o victorie cu Beck (zisa si Break)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep merge in sferturi la Doha dupa o victorie cu Beck (zisa si Break)

Simona Halep a castigat joi seara un meci dificil la Doha, contra jucatoarei Anikka Beck. Parca un nume predestinat, Beck a reusit in meci sa faca doar break-uri, nu si-a convertit niciodata propriul serviciul in fata jucatoarei din Romania. La randul sau, Halep a trebuit sa faca break-uri pe banda rulanta, pana sa prinda schema spre finalul primului set. continuă pe Online Sport

Simona Halep e in sferturi la Doha. O razbuna pe Niculescu?

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile turneului de la Doha, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe germanca Anita Beck.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Doha.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 7/5), dupa doua ore si 28 de minute, pe Kaia Kanepi Estonia), pozitia 27 in ierarhia mondiala. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Annika Beck Germania), locul 55 WTA, care a .

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Doha.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute, pe Annika Beck Germania), pozitia 55 in ierarhia mondiala. In sferturi de finala, Simona Halep o va intalni pe Sara Errani Italia), a patra favorita a .

Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Doha

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha, relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 7/5), dupa doua.

Halep ajunge in primele 16 la Doha dupa ce a trait periculos

Simona Halep s-a calificat, miercuri seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 2. 4 milioane de dolari.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Doha

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de tenis de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari.

Calificare dramatica in optimi pentru Simona Halep la Doha. Romanca a intors meciul in setul decisiv

Simona Halep a avut un meci teribil de greu in turul doi al turneului WTA de la Doha, in fata estoniencei Kaia Kanepi locul 27 mondial). Romanca a transat meciul in setul decisiv, obtinand calificarea in optimi la tie-break.

Simona Halep savureaza victoria cu Ucraina din Fed Cup: Acesta a fost secretul nostru

Simona Halep, locul 10 mondial, a adus Romaniei unul dintre punctele castigatoare ale confruntarii cu Ucraina, victorie gratie careia nationala noastra s-a calificat in play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe pozitia 10

Simona Halep se mentine pe locul 10 in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii in cursul zilei de luni. Sportiva din Romania a acumulat 3760 de puncte. Serena Williams ramane lider mondial, cu 13000 de puncte.

Romanca Simona Halep, la a treia saptamana consecutiva pe locul 10 in clasamentul WTA

Tenismena romana Simona Halep se mentine pe locul 10 in clasamentul WTA. Cu 3. 760 de puncte, romanca se claseaza pentru a treia saptamana consecutiva in top 10 al WTA. Sportiva Sorana Cirstea se mentine pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )