Libnet.ro
UNICEF

19:31

Simona Halep a mers intr-un restaurant din Romania sa ia masa. Ce surpriza a avut cand a venit nota de plata

Antena3 Antena3,
Simona Halep a mers intr-un restaurant din Romania sa ia masa. Ce surpriza a avut cand a venit nota de plata

Viata Simonei Halep s-a schimbat radical de cand a ajuns numarul unu mondial. Sportiva a povestit amuzata ca de fiecare data cand iese sa ia masa intr-un restaurant din Capitala, nu plateste no. continuă pe Antena3

Cand nimeni nu se mai astepta, Simona Halep ar putea sa semneze pentru DOUA MILIOANE de euro cu...

Simona Halep, primul lider mondial din istoria tenisului care nu are sponsor principal, pare aproape sa dea lovitura si sa semneze cu o firma de echipament sportiv pentru o suma fabuloasa. Numarul unu mondial s.

Simona Halep a castigat primul turneu din 2018!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 626. 750 dolari, sambata, dupa ce a invins-o in.

Care este miza financiara a duelului dintre Simona Halep si Irina Begu, din semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu joaca azi in prima semifinala a turneului de la Shenzhen, acolo unde s evor intalni pentru a sasea oara.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 14-a saptamana; Caroline Wozniacki a urcat pe doi (a detronat-o pe Garbine Muguruza)

Simona Halep a bifat a 14-a saptamana in pozitia de lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Romania avand acum un avans de 330 de puncte fata de urmatoarea clasata - Caroline Wozniacki. Daneza a urcat pe doi, depasind-o pe Garbine Muguruza iberica este la 420 de puncte in urma Simonei). Tara noastra are 5 sportive in TOP 100 WTA Halep, Cirstea, Begu, Buzarnescu si Niculescu).

SIMONA HALEP-IRINA BEGU ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT 2 de la Shenzen. Provocare dubla pentru Halep

Simona Halep crede ca va castigat un turneu de Mare Slem in 2018. Romanca.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa se impuna in doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei - Siniakova, adversara liderului mondial

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa castige doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. UPDATE: Katerina Siniakova Cehia, locul 47 WTA) a invins-o in semifinale pe Maria Sharapova 59 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-3. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

Simona Halep vs Katerina Siniakova 6-1, 2-6, 6-0/ Simona Halep, campioana la Shenzhen pentru a doua oara in cariera

Ploaia a lasat in anonimat finala turneului de la Shenzhen, meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ekaterina Siniakova Cehia - 47 WTA) disputandu-se intr-o sala hard indoor), fara spectatori si fara sa fie televizata. Halep si-a impus stilul in primul set 6-1), a slabit putin ritmul si nu a fost la cote inalte la serviciu in al doilea pierdut cu 6-2), dar a fost imperiala in decisiv: set adjudecat la zero. Titlul cu numarul 16 din cariera a venit pentru Simona dupa o partida care a durat o ora si 12 minute. Pentru liderul mondial urmeaza participarea la Australian Open 15-28 ianuarie), primul Grand Slam al anului.

WTA Shenzhen: Simona Halep, campioana si la dublu, alaturi de Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu au castigat, sambata, turneul de dublu de la Shenzhen, cele doua trecand in finala de perechea ceha Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numarul unu. In aceeasi zi, Halep a cucerit trofeul si la simplu: 6-1, 2-6, 6-0 cu Siniakova. Se actualizeaza.

Simona Halep, dupa victoria de la Shenzhen: Visul meu este un titlu de Grand Slam. O sa dau totul, este un inceput bun de an

La Shezhen competitie pe care a mai castigat-o si in 2015), Simona Halep si-a trecut in cv titlul cu numarul 16 al carierei. Fericita dupa victoria cu Katerina Siniakova, Simona a precizat: Visul meu este un titlu de Grand Slam. O sa dau totul, este un inceput bun de an pentru mine.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )