Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep pierde in sferturi la Wimbledon si rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial

Antena3 Antena3,
Simona Halep pierde in sferturi la Wimbledon si rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial

Simona Halep-Johanna Konta LIVE. Romanca conduce cu 3-0 in primul set Simona Halep si Johanna Konta 26 ani, 7 WTA) sunt la egalitate, 2-2, in meciurile directe. Halep s-a impus cel mai recent, cu 6. continuă pe Antena3

Wimbledon: Simona Halep joaca in sferturi cu Johanna Konta marti, in jurul orei 17:00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, marti, in sferturile de finala de la Wimbledon, in jurul orei 17. Halep o va intalni pe Johanna Konta, locul 7 mondial si favorita 6, in al doilea meci de pe terenul central de la All England Club.

SIMONA HALEP, MARGINALIZATA LA WIMBLEDON !!! SCANDALOS!! A FOST TRIMISA DE ORGANIZATORII BRITANICI SA... !!! (FOTO)

Simona Halep, jucatoare de tenis cu sanse reale de a deveni numarul 1 dupa incheierea turneului, a fost trimisa de organizatori sa joaca pe Terenul numarul doi, adica a trebia arena de la Wimbledon. Pe de.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

Veste INCREDIBILA pentru Simona Halep la finalul turneului de la Wimbledon. Ce se intampla cu romanca

Simona Halep va avea parte de un succes rasunator la finalul turneului de la Wimbledon. Indiferent care va fi rezultatul final al turneului, Simona Halep va avea oricum de castigat. Romanca va.

Performanta uluitoare pentru Simona Halep

Indiferent de deznodamantul de la Wimbledon, pentru Simona Halep urmeaza un record deosebit. Romanca va devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani in Top 10 WTA, dintre tenismenele.

Simona Halep, eliminata de la Wimbledon. Rateaza primul loc WTA

Invinsa in trei seturi de Johanna Konta in sferturile turneului de la Wimbledon, Simona Halep a ratat sansa accederii pe primul loc in clasamentul mondial WTA. Meciul a fost live text aici.

Wimbledon, sferturi: Simona Halep vs Johanna Konta (dupa ora 17:00) - Istoricul aparte al confruntarilor directe - Frustrari, reveniri incredibile si lacrimi

Pe 10 iunie in ziua finalei de la Roland Garros), Simona Halep s-a aflat la o sigura victorie distanta de locul 1 WTA, iar la o luna de zile situatia se repeta. Miza cea mare era insa atunci titlul de Grand Slam, cel care, din pacate, a luat drumul Letoniei. Acum, de cealalta parte a fileului va fi Johanna Konta, fiica britanicilor, motiv numai bun de scos mandria de la naftalina. Meciul din sferturile de la Wimbledon va avea loc pe arena centrala, acolo unde si varul de pe tusa va tine cu Jo in disputa cu Simona. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep cu Johanna Konta in sferturi la Wimbledon

Pentru a treia oara in decurs de o luna Simona Halep va disputa un meci cu primul loc mondial pe masa. S-a intamplat in finala de la Roland Garros, pierduta la Jelena Ostapenko, si apoi la Eastbourne.

LIVE Simona Halep cu Johanna Konta in sferturi la Wimbledon. Meci pentru primul loc WTA

Pentru a treia oara in decurs de o luna Simona Halep va disputa un meci cu primul loc mondial pe masa. S-a intamplat in finala de la Roland Garros, pierduta la Jelena Ostapenko, si apoi la Eastbourne.

Asa am trait: Simona Halep cu Johanna Konta in sferturi la Wimbledon

Pentru a treia oara in decurs de o luna Simona Halep a disputat un meci cu primul loc mondial pe masa. S-a intamplat in finala de la Roland Garros, pierduta la Jelena Ostapenko, si apoi la Eastbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )